Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки)

Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки) - E-Burgas.com

Тази сутрин около 8.45 часа мъж на видима възраст 70 години се разхождал спокойно по Моста на бургаския плаж. Там патрулирали двама общински инспектори от дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност".

Възрастният мъж слязъл по стълбите до пристана и внезапно скочил във водата. Това било забелязано от общинския инспектор Георги Иванов. Той незабавно хвърлил на давещия се спасителен пояс, но самоубиецът вече потъвал. Тогава инспекторът от обществен ред сам скочил в морето, извадил го и му оказал първа помощ. Възрастният мъж е изхвърлил водата от дробовете си и е откаран в на пръв поглед стабилно състояние в болница от извиканата на място линейка. 

Галерия
Свързани статии
Спортист от НСА се опитал да спаси давещите се сестри в Китен Днес продължава издирването на удавеното в Китен момиче Младеж от Монтана се удави на Северния плаж в Приморско Руснак се удави на плажа в к-с „Елените“ Възрастен софиянец се удави на „Нестинарка“ Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас Масови проверки за маски в градския транспорт и гарите в Бургас (Снимки) Морето взе нова жертва на Синеморец Откриха тялото на удавения турист в Обзор Откриха труп на мъж в морето до солниците
Тагове
укорс удавник моста
Коментари

Още от последните новини