Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки)

Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки) - E-Burgas.com

Тази сутрин около 8.45 часа мъж на видима възраст 70 години се разхождал спокойно по Моста на бургаския плаж. Там патрулирали двама общински инспектори от дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност".

Възрастният мъж слязъл по стълбите до пристана и внезапно скочил във водата. Това било забелязано от общинския инспектор Георги Иванов. Той незабавно хвърлил на давещия се спасителен пояс, но самоубиецът вече потъвал. Тогава инспекторът от обществен ред сам скочил в морето, извадил го и му оказал първа помощ. Възрастният мъж е изхвърлил водата от дробовете си и е откаран в на пръв поглед стабилно състояние в болница от извиканата на място линейка. 

Галерия
Свързани статии
Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари Моста ще грейне в лилаво утре, цветът на борбата с инсулта Водолази отново ще чистят дъното край Моста 68-годишен поляк се удави край местност Буните Жените, заради които загина спасител, са вадени от водата четири пъти Спасител се удави в Несебър докато вади две жени от морето Морето взе нови жертви на Бутамята и Нестинарка Драма в морето край Ахтопол, мъртвото вълнение отне два млади живота Спортист от НСА се опитал да спаси давещите се сестри в Китен Днес продължава издирването на удавеното в Китен момиче
Тагове
укорс удавник моста
Коментари

Още от последните новини