Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки)

Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки) - E-Burgas.com

Тази сутрин около 8.45 часа мъж на видима възраст 70 години се разхождал спокойно по Моста на бургаския плаж. Там патрулирали двама общински инспектори от дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност".

Възрастният мъж слязъл по стълбите до пристана и внезапно скочил във водата. Това било забелязано от общинския инспектор Георги Иванов. Той незабавно хвърлил на давещия се спасителен пояс, но самоубиецът вече потъвал. Тогава инспекторът от обществен ред сам скочил в морето, извадил го и му оказал първа помощ. Възрастният мъж е изхвърлил водата от дробовете си и е откаран в на пръв поглед стабилно състояние в болница от извиканата на място линейка. 

Галерия
Свързани статии
Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас Масови проверки за маски в градския транспорт и гарите в Бургас (Снимки) Морето взе нова жертва на Синеморец Откриха тялото на удавения турист в Обзор Откриха труп на мъж в морето до солниците Общински съветник спаси дете от удавяне Издирват тялото на 19-годишен удавник в Обзор Миналогодишният победител отново спечели маратона от острова (Снимки) 53-ма смелчаци вече плуват от острова към моста Американци ще плуват на маратона от Острова
Тагове
укорс удавник моста
Коментари

Още от последните новини