Ген. Мутафчийски: Бургас разполага със 100 pcr теста, очакват доставка на още

Ген. Мутафчийски: Бургас разполага със 100 pcr теста, очакват доставка на още - E-Burgas.com

Бургас разполага със 100 броя pcr тестове, като се очаква в областта да пристигне и нова доставка. Това заяви тази сутрин ген. Мутафчийски. Както е известно това са най-надеждните тестове за изследване на коронавируса.

Междувременно се наблюдава скок на заразените с COVID-19 с 4,4% от изминалото денонощие, като общия брой заболели в страната вече е 565. В бургаския регион няма нови случаи.

201 за общо хоспитализираните болни у нас, 42 са излекуваните.

Любопитно е, че заразеният мъж от Несебър, който се върна в родния град след падането на карантината в Банско докато е бил в зимния курорт не е имал никакви оплаквания или симптоми. Едва, когато се върнал решил да си направи тест, който се оказал положителен.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас българия несебър
Коментари

Още от последните новини