Ген. Мутафчийски: Бургас разполага със 100 pcr теста, очакват доставка на още

Ген. Мутафчийски: Бургас разполага със 100 pcr теста, очакват доставка на още - E-Burgas.com

Бургас разполага със 100 броя pcr тестове, като се очаква в областта да пристигне и нова доставка. Това заяви тази сутрин ген. Мутафчийски. Както е известно това са най-надеждните тестове за изследване на коронавируса.

Междувременно се наблюдава скок на заразените с COVID-19 с 4,4% от изминалото денонощие, като общия брой заболели в страната вече е 565. В бургаския регион няма нови случаи.

201 за общо хоспитализираните болни у нас, 42 са излекуваните.

Любопитно е, че заразеният мъж от Несебър, който се върна в родния град след падането на карантината в Банско докато е бил в зимния курорт не е имал никакви оплаквания или симптоми. Едва, когато се върнал решил да си направи тест, който се оказал положителен.

Свързани статии
БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Автобус на градския транспорт преминал на червено, "Бургасбус" разследват шофьора Несебърлии показаха добра активност в кампанията за разделно събиране (Снимки) Д-р Казмин, УМБАЛ-Бургас: След прекаран ковид търсете ревматолог Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи Несебър отново грабна погледа на ЮНЕСКО Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Морски общини започват акция по събиране на стари електроуреди Община Бургас ще участва в изпълнението на важен екологичен проект
Тагове
коронавирус Бургас българия несебър
Коментари

Още от последните новини