Фотосесията за Кралица на Бургас 2022 г дело на талантливи бургаски фотографи

Фотосесията за Кралица на Бургас 2022 г дело на талантливи бургаски фотографи - E-Burgas.com

Уникални кадри от емблематични места в Бургас запечатаха талантливите фотографи от морския град Николай Христов и Георги Димитров в специална фотосесия за конкурса Кралица на Бургас. Миналогодишната носителка на титлата Ина Мархолева разгърна целия си блясък и красота, за да позира пред обективите на талантливите фотографи. Ина позираше в продължение на почти цял ден на различни точки в Бургас. Най- трудна за заснемане бяха кадрите пред морския фар, заради труднодостъпния скалист терен и изключително горещото време. Въпреки големите предизвикателства пред снимачния екип и Ина, успяха да се създадат невероятни фотоси. Носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 г позира специално за тазгодишното издание на конкурса, което се наложи като традиция в годините на провеждане на конкурса.

Красивата моделка, която позира почти цял ден пред обективите на Ники и Георги беше облечена в зашеметяващите тоалети на известния български дизайнер Стоян Радичев. Визията на Ина беше допълнена от талантливите гримьор и фризьор Рени Радева и Тодор Тодоров.

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2022 г ще се проведе на Летен театър-Бургас от 20:30 ч на 11- ти юни /събота/ при ВХОД СВОБОДЕН. Всички жители и гости на морския град имат възможност да се насладят на феерия от красота и блясък и да бъдат част от избора на най-красива бургазлийка за 2022 г. Партньор на събитието е Община Бургас.

За всички участнички в конкурса са подготвени много подаръци от партньорите на конкурса. Претендентките за короната ще бъдат избирани от двадесет членно жури, което ще определи коя ще е новата Кралица на Бургас. Победителката в престижния конкурс за красота ще представя морския град на Националния конкурс Мис България 2022 г, който ще се проведе през есента в столицата. 

Галерия
Свързани статии
Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки)
Тагове
кралица мис
Коментари

Още от последните новини