Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия"

Ето къде са поредните ограничения на магистрала

До 17 ч. днес движението от 90-ти до км 106-ти км на АМ "Тракия", в двете посоки се осъществява само в активната лента. Поради ремонтно-възстановителни дейности поетапно е ограничено преминаването по изпреварващата лента в двете платна. Трафикът в участъка се регулира от светофарна уредба и пътни знаци.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.


Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Затварят магистрала "Тракия" между Бургас и Карнобат заради сняг и вятър с над 100 км/ч Сняг в цялата страна, пътищата засега са проходими Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември Ремонт ограничава движението на "Тракия" от Бургас към София Ограничават движението около гробищата заради утрешната Задушница, ето организацията Заработи новият светофар на Гъбката, от УКОРС подсещат при пресичане Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на "Тракия" на едно и също място Нова акция по пътищата за празниците, АПИ спира с ремонтите
Тагове
трафик тракия магистрала
Коментари

Още от последните новини