Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия"

Ето къде са поредните ограничения на магистрала

До 17 ч. днес движението от 90-ти до км 106-ти км на АМ "Тракия", в двете посоки се осъществява само в активната лента. Поради ремонтно-възстановителни дейности поетапно е ограничено преминаването по изпреварващата лента в двете платна. Трафикът в участъка се регулира от светофарна уредба и пътни знаци.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.


Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Все още опашки от коли на "Тракия" Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Акция "Скорост и пешеходци" до неделя Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" Регионалният министър и АПИ обмислят извеждане на трафика от Айтос Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг Регионалният министър: Цената на километър на магистралите зависи от терена Регионалният министър: Магистрала "Черно море" между Бургас и Варна ще се строи активно Затварят магистрала "Тракия" между Бургас и Карнобат заради сняг и вятър с над 100 км/ч
Тагове
трафик тракия магистрала
Коментари

Още от последните новини