Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия"

Ето къде са поредните ограничения на магистрала

До 17 ч. днес движението от 90-ти до км 106-ти км на АМ "Тракия", в двете посоки се осъществява само в активната лента. Поради ремонтно-възстановителни дейности поетапно е ограничено преминаването по изпреварващата лента в двете платна. Трафикът в участъка се регулира от светофарна уредба и пътни знаци.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.


Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Шишков: За "Хемус" имаше много говорене и малко асфалт
Тагове
трафик тракия магистрала
Коментари

Още от последните новини