Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област

Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област - E-Burgas.com

Двойно повече новорегистрирани случаи на коронавирус отчитат в общините Карнобат и Айтос. За едно денонощие са заболели съответно 44 и 36 души, информират от РЗИ. Рекордна е и бройката нови случаи в цялата област – 375.

Община Бургас е с най-много новозаразени – 224. Двойно повече са случаите във всички общини.

Седем души са в тежко състояние, а 14 са починали. Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са  7817. Излекувани са 2103 лица. Хоспитализирани общо  414 пациента.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Пиян айтозлия се претрепа с триколка Нови 121 човека са новозаразени с ковид Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици
Тагове
коронавирус карнобат айтос ковид
Коментари

Още от последните новини