Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област

Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област - E-Burgas.com

Двойно повече новорегистрирани случаи на коронавирус отчитат в общините Карнобат и Айтос. За едно денонощие са заболели съответно 44 и 36 души, информират от РЗИ. Рекордна е и бройката нови случаи в цялата област – 375.

Община Бургас е с най-много новозаразени – 224. Двойно повече са случаите във всички общини.

Седем души са в тежко състояние, а 14 са починали. Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са  7817. Излекувани са 2103 лица. Хоспитализирани общо  414 пациента.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават 827 са новите случаи на ковид в страната Планират масови тестове за ковид в университетите Коронавирусът погуби седем души в Бургаско Европа продължава да стяга мерките срещу коронавируса Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място
Тагове
коронавирус карнобат айтос ковид
Коментари

Още от последните новини