Другата седмица в БулевАрт – улично салса парти, суинг, поезия и бегачески фестивал

 Другата седмица в БулевАрт – улично салса парти, суинг, поезия и бегачески фестивал - E-Burgas.com

Партньорите на Община Бургас в инициативата БулевАрт обявиха нови интересни събития за втората седмица на септември. Очертават се не само топли есенни дни, но и горещи нощи край морето. Ето програмата:

* На 09.09 /сряда/, от 20:30 ч., БулевАрт и Кардамон ви предизвикват със Street Summer Salsa Party.

Лятото е към края си, но не и в "Soul Food & Drinks Cardamon". Заповядайте  на бул. "Алеко Богориди" №27 на едно специално салса парти под открито небе, с полъх на море, усещане за прохладна лятна вечер, много танци, усмивки и приятели на едно място. Казват, че салсата е форма на социален танц - бъдете социални - танцувайте! Очаква ви и специалната изненада - "Папараци" - филмова прожекция и още нещо...

* На 10.09 /четвъртък/, от 21:00 ч., в HashtagPavilion ще се пренесете в "Златната ера на суинга".

Не пропускайте акустичното изпълнение на чаровната певица Деси Андонова (Sentimental Swingers) и грууви-джаз музиканта Пешо Китарата. Ще чуете някои от добре познатите Jazz & Swing парчета в нов аранжимент, водени от нежния глас на Деси и мелодичната китара на Петър. Една неописуема наслада за сетивата, която не може да бъде описана с думи. Цена на билета: 10 лв. (след 22:30 ч. вход свободен). Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION

* На 11.09 /петък/, от 18:00 ч., в двора на Експозиционен център ФЛОРА, БулевАрт и Арт къща "Ламалена" ви канят на Концерт-рецитал "Поетичен Бургас". 

На събитието млади поети ще могат да представят своите творби, озвучени от музиканта Любо Цанев. Участие ще вземат Наталия Недялкова, Елка Стоянова, Яна Вълчева, Ажда Чаушева, Георги Георгиев, Силяна Щилиянова, Мариана Караиванова, Диана Саватева, художничката Даниела Пенова, Памела Трифонова, Пени Ставрева и Преслава Минасян.  

* На 13.09 /неделя/, от 8:00 ч., в Морската градина зад хотел "Приморец" - бегачески фестивал.

в рамките на Европейската седмица на мобилността ще се проведе третото издание на Бургас Рън 2 1/2. Ако имате желание да бягате, регистрирайте се тук: Деца и родители с бебешки колички - https://bit.ly/3jqglev; 5 и 10 км. - https://bit.ly/2GcmVac. Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас. Вход свободен.

 

Коментари

Още от последните новини