Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки)

Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

През настоящия сезон  Спортен клуб по подводен риболов  „Несебър“  взе участия в три от турнирите от календара за Купа „България 2020“ на Българската федерация по подводни спортове. Тимът на Несебър се включи с почти пълен състав, информираха от общината.

Надпреварата за Купа „България“, както и през предходните години, започна оспорвано още с първия турнир и се очертава с трудно предвидим финал.

Двама от несебърските състезатели – националът Мирослав Илчев и капитанът на отбора Веселин Томов, са в спора за предните позиции, заемайки третото и четвърто място във временното класиране.

На старта на сезона на 20 юни, с турнир „Стела Марис“ в гр. Приморско, нашите състезатели се класираха: Веселин Томов-трети, Мирослав Илчев – четвърти, а на седмо място застана един от новите състезатели на клуба – Мартин Баръмов.

На втория турнир „Димитър Минев“, провел се при много лоши метеорологични условия на 11 юли в град Созопол, несебърлии се класираха:Веселин Томов – пети, Мирослав Илчев – осми, а Мартин Баръмов остана единадесети.

На турнира за купа „Месембрия“, проведен в град Несебър, местните риболовци са отново в челото класиране като Мирослав Илчев е трети, Веселин Томов стана четвърти, а Петър Атанасов – пети.

За Купа „България“ предстоят още четири турнира: Купа  „Варна“, Генчо Павлов –  гр. Приморско, Портус Кария – гр.Шабла и организираният от несебърския клуб турнир за Купа „Несебър“, който ще се проведе на 30 август.

Сезонът ще завърши с Държавното първенство, организирано от БФПС, което тази година ще се състои от 4-ти до 7-ми септември  в акваторията на град Несебър.

Галерия
Свързани статии
Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки)Обърнат ТИР блокира едната лента край Несебър (Снимки)Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки)Три общини в Бургаско продължават проект за разделно събиране на отпадъциПървите организирани туристи кацнаха в Бургас (Снимки)Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимистВ Несебър продължават да тестват превантивно граджани срещу коронавирусСлужителите в детските градини в Несебър си направиха тестове за коронавирусМощна офанзива срещу кърлежи по курортите, дни преди началото на сезона (Снимки)Съветници от Несебър тропнаха по масата: Настояваме за спешни мерки за сезона!
Тагове
несебър подводен риболов
Коментари

Още от последните новини