Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас

Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас - E-Burgas.com

 

Кметът Димитър Николов отрече информацията, че в Бургас ще бъде обявена грипна ваканция, като по този начин разби надеждите на учениците за няколко допълнителни дни почивка. В последните дни из Фейсбук се разпространява миналогодишна новина, за обявяването на грипна епидемия в областта. Много ученици и родители обаче не обърнаха внимание на старата дата и това предизвика слух, че ваканцията вече е обявена и следващата седмица ще бъде неучебна.

Николов използва Инстаграм, за да се обърне към учениците и да опровергае тези слухове:

"Скъпи ученици, дори и да беше кмет, 8- годишният Апостол Фотев също щеше да ви каже, че засега няма основание за обявяването на грипна ваканция. И това е добре, нали? Новината, която се споделя в социалните мрежи от сайта на национална телевизия за грипна ваканция в Бургас е от миналата година. Бъдете ми здрави и приятно учение!"

Свързани статии
Красимир Вълчев напомни на училищата и детските градини да не събират пари от родителите Недостиг на противогрипни ваксини у нас Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Английската откри годината в новата сграда (Снимки) Ремонтите в новата сграда на Английската гимназия са към своя край (Снимки) Оглед на училищата и дворовете в Бургас на прага на учебната година (Снимки) Противогрипните ваксини тръгват в аптечната мрежа Учебната година започва присъствено, но с готовност за онлайн обучение Разширяват базата на компютърното училище в Бургас (Снимки) Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание
Тагове
Димитър Николов образование ученици здраве грип
Коментари

Още от последните новини