Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас

Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас - E-Burgas.com

 

Кметът Димитър Николов отрече информацията, че в Бургас ще бъде обявена грипна ваканция, като по този начин разби надеждите на учениците за няколко допълнителни дни почивка. В последните дни из Фейсбук се разпространява миналогодишна новина, за обявяването на грипна епидемия в областта. Много ученици и родители обаче не обърнаха внимание на старата дата и това предизвика слух, че ваканцията вече е обявена и следващата седмица ще бъде неучебна.

Николов използва Инстаграм, за да се обърне към учениците и да опровергае тези слухове:

"Скъпи ученици, дори и да беше кмет, 8- годишният Апостол Фотев също щеше да ви каже, че засега няма основание за обявяването на грипна ваканция. И това е добре, нали? Новината, която се споделя в социалните мрежи от сайта на национална телевизия за грипна ваканция в Бургас е от миналата година. Бъдете ми здрави и приятно учение!"

Свързани статии
Топлото време отлага пика на грипа Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Д-р Николова: Грипната вълна ще дойде, сега е времето за ваксини Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Започна безплатна профилактична кампания срещу остеопороза в Бургас Доставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грип Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас В ОУ "Антон Страшимиров" вече спортуват в преобразен физкултурен салон (Снимки) 70% от хората със психични проблеми в България не получават грижа
Тагове
Димитър Николов образование ученици здраве грип
Коментари

Още от последните новини