Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас

Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас - E-Burgas.com

 

Кметът Димитър Николов отрече информацията, че в Бургас ще бъде обявена грипна ваканция, като по този начин разби надеждите на учениците за няколко допълнителни дни почивка. В последните дни из Фейсбук се разпространява миналогодишна новина, за обявяването на грипна епидемия в областта. Много ученици и родители обаче не обърнаха внимание на старата дата и това предизвика слух, че ваканцията вече е обявена и следващата седмица ще бъде неучебна.

Николов използва Инстаграм, за да се обърне към учениците и да опровергае тези слухове:

"Скъпи ученици, дори и да беше кмет, 8- годишният Апостол Фотев също щеше да ви каже, че засега няма основание за обявяването на грипна ваканция. И това е добре, нали? Новината, която се споделя в социалните мрежи от сайта на национална телевизия за грипна ваканция в Бургас е от миналата година. Бъдете ми здрави и приятно учение!"

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език Българите на първо място по разходи за здраве в ЕС Грипна ваканция и за учениците от Ямбол И София област обявява грипна епидемия Отменя се грипната епидемия в Бургаско, значителен спад на заболелите Кои области у нас са в грипна епидемия и какво трябва да знаем за грипа
Тагове
Димитър Николов образование ученици здраве грип
Коментари

Още от последните новини