Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас

Димитър Николов отговори на учениците за грипната ваканция в Бургас - E-Burgas.com

 

Кметът Димитър Николов отрече информацията, че в Бургас ще бъде обявена грипна ваканция, като по този начин разби надеждите на учениците за няколко допълнителни дни почивка. В последните дни из Фейсбук се разпространява миналогодишна новина, за обявяването на грипна епидемия в областта. Много ученици и родители обаче не обърнаха внимание на старата дата и това предизвика слух, че ваканцията вече е обявена и следващата седмица ще бъде неучебна.

Николов използва Инстаграм, за да се обърне към учениците и да опровергае тези слухове:

"Скъпи ученици, дори и да беше кмет, 8- годишният Апостол Фотев също щеше да ви каже, че засега няма основание за обявяването на грипна ваканция. И това е добре, нали? Новината, която се споделя в социалните мрежи от сайта на национална телевизия за грипна ваканция в Бургас е от миналата година. Бъдете ми здрави и приятно учение!"

Свързани статии
Министър иска баловете през юни, юли и август Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав По време на пандемия: Бургаски ученици направиха виртуален ресторант Ремонтират 92 класни стаи в бургаски училища Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! По 80 лв. за квесторите на изпитите след седми клас Кметът поздрави бургазлии в Деня на Европа: Бъдете горди, че нашият град е врата към света! Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден МОН пусна важни уроци за матурата в Youtube (видео) Утре МОН казва датите за матурите, може да има втора сесия през август
Тагове
Димитър Николов образование ученици здраве грип
Коментари

Още от последните новини