Деца зоват: Нека върнем усмивката на Милена!

Деца зоват: Нека върнем усмивката на Милена! - E-Burgas.com

От 14 часа днес пред сградата на НХК ще бъдат поставени кутии за дарения. Там всеки, който иска да включи в благородната кауза, може да помогне на болната жена

милена

С голям благотворителен концерт, в помощ на 46-годишната Милена от Бургас, ученици искат да върнат усмивката на младата жена. Тя е с тежко онкологично заболяване и спешно се нуждае от финансова помощ. Нейната история трогва 14-годишната Веси Дамова, възпитаничка на ОУ "Братя Миладинови". Идеята да организира благотворителната инициатива идва внезапно, но бързо намира поддръжници. Изсключително голяма подкрепа получава и от директорът на основното училище Бочко Бочев, който помага с намирането на зала.

Болната бургазлийка  е майка на тяхна съученичка. Само за две седмици 14-годишната девойка намира изпълнителите, които с радост приемат да участват в концерта.

На сцената тази вечер ще излязат  Лидия Стаматова, Вениамин Димитров, Доника Стратиева, фолклорен ансамбъл “Атанас Манчев” и много други. Всички те зоват хората да не бъдат безразлични и да помогнат на 46-годишната Милена да се пребори с коварната болест. [caption id="attachment_96835" align="alignnone" width="960"]11074784_709265559192433_99391691_n В благотворителната кауза се включи и дъщерята на гл. редактор на е-Бургас Ваня Чечева-Ралица[/caption] От 14 часа днес пред сградата на НХК ще бъдат поставени кутии за дарения. Там всеки, който иска да включи в благородната кауза, може да помогне на болната жена. Концертът е днес от 18 часа в Дома на Нефтохимика.
Коментари

Още от последните новини