Датски драми в Слънчев бряг: Турист хвърли в морето техника на журналистка за над 100 бона

Датски драми в Слънчев бряг: Турист хвърли в морето техника на журналистка за над 100 бона - E-Burgas.com
Архив

Любопитни датски драми вдигнаха на крак полицията в Слънчев бряг в ранните часове на 10 юли. Екип от две жени от национална датска телевизия бил нападнат от техен 26-годишен сънародник, докато снимали репортаж в курорта.

Операторката се оплакала, че в района на крайбрежната алея пред бар „Dgv Amigos'', докато заснемала репортаж, непознат мъж й отнел служебната професионална видео камера заедно с пълния й комплекс оборудване, всичко на обща стойност 427 000 датски крони или 112 000 лева, след което побягнал към морето и хвърлил оборудването и видеокамерата във водата.

В резултат на полицейските действия е установен извършителят на деянието. Проведени са множество процесуално-следствени действия, сред които разпит на свидетел, разпознаване на лице и др. До момента датчанинът не е дал адекватно обяснение за извършеното деяние. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Расте недоволството на хотелиерите по Южното Черноморие Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат Четири украински семейства със седем деца намериха спасение в Слънчев бряг
Тагове
слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини