Датски драми в Слънчев бряг: Турист хвърли в морето техника на журналистка за над 100 бона

Датски драми в Слънчев бряг: Турист хвърли в морето техника на журналистка за над 100 бона - E-Burgas.com
Архив

Любопитни датски драми вдигнаха на крак полицията в Слънчев бряг в ранните часове на 10 юли. Екип от две жени от национална датска телевизия бил нападнат от техен 26-годишен сънародник, докато снимали репортаж в курорта.

Операторката се оплакала, че в района на крайбрежната алея пред бар „Dgv Amigos'', докато заснемала репортаж, непознат мъж й отнел служебната професионална видео камера заедно с пълния й комплекс оборудване, всичко на обща стойност 427 000 датски крони или 112 000 лева, след което побягнал към морето и хвърлил оборудването и видеокамерата във водата.

В резултат на полицейските действия е установен извършителят на деянието. Проведени са множество процесуално-следствени действия, сред които разпит на свидетел, разпознаване на лице и др. До момента датчанинът не е дал адекватно обяснение за извършеното деяние. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
В Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев бряг Търсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг Работещите хотели в Слънчев бряг изпращат кошмарно лято със загуби до 85% Златко Димитров обясни защо е против заличаването на „Слънчев бряг” АД Оставят в ареста извършител на серия грабежи в Слънчев бряг Хотелиери в Слънчев бряг предложиха обектите си за карантиниране на туристи Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по Черноморието 70% от хотелите в Слънчев бряг и Златни пясъци може да останат затворени Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг Задържаха дилър на пико и трева в Слънчев бряг
Тагове
слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини