Дъжд и гръмотевици в четвъртък

Дъжд и гръмотевици в четвъртък - E-Burgas.com

В четвъртък започналото от запад увеличение на облачността ще обхване цялата страна и на много места ще има краткотрайни валежи от дъжд, около и след обяд на места с гръмотевици.

Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, в София около 5. Ще духа слаб до умерен вятър, в Източна България от югоизток, в западната половина от страната отначало от югозапад, след обяд от северозапад. Максималните температури ще бъдат между 13 и 18, по-ниски по Черноморието, в София – около 14, в северните райони между 14 и 18 градуса, в южните 16-17.

В петък няма да вали, ще има разкъсана облачност, а температурите ще бъдат между 21 и 23 градуса, за София 21.

Свързани статии
Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Високи температури в събота, но с валежи Ниски температури и дъжд в четвъртък Превалявания се очакват в Западна България Времето застудява през уикенда, ще има дъжд и гръмотевици Валежи и гръмотевици през следобед и през нощта Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Рекорден брой градоносни облаци за последните 2 месеца у нас И в неделя ще е облачно и дъждовно
Тагове
дъжд
Коментари

Още от последните новини