Да помогнем на Ива, вижте как

Да помогнем на Ива, вижте как - E-Burgas.com

На 30-ти септември и 1-ви октомври от 10 до 19 часа на площад „Тройката” в град Бургас ще се проведе шестият по ред  и последен за тази година благотворителен базар „Заедно за Ива”. На базарът ще бъдат изложени много детски играчки, книги, бижута, ръчно направени от различни майстори на ръчната изработка и много други неща на символични цени. Всеки посетил базара и закупил поне един артикул в полза на Ива ще има възможността да се запише за специалната награда, която ще се разиграе чрез томбола- уикенд за двама, осигурен от Хотелски комплекс „Борика” град Чепеларе.

Не случайно Ивелина Димитрова избра град Бургас за нейният последен базар. Ивелина е пряко свързана с нашият град. Преди 10 години на околовръстният път на Бургас- посока Созопол, Ивелина и нейн приятел претърпяха тежка катастрофа с фатален край. Р.Е.С. загина на място, а Ива е прикована към инвалидната количка вече 10-та година. Тя е с два счупени гръбначни прешлена 6-7ТХ и 5-8 ТХ спукани, увреждане на гръбначен мозък и още много травми по тялото. Към този момент момичето  е в стабилно състояние и не спира да търси начини, за да събере оставащата й сума за операция.

Лекарите в България не дават надежди на младата Русенка. Още преди 10 години са я отписали от живота, но тя днес доказва, че те не са тези, които решават, а духа, силата, вярата и упоритостта й. Борейки се сама през всичките тези години, търсейки начини, чрез които да се изправи отново на крака, днес тя има оферта от Американският институт по мини инвазивна гръбначна хирургия AIMIS в Кипър, а специалистите там дават не малки надежди Ива да подобри здравословното си състояние. Операцията се състои в поставяне на титаниеви импланти за укрепване на гръбначната колона, операция на нерв прекъснат в България, нерв, който отговаря за сетивността на долните крайници, която днес Ива няма. Присаждане на стволови клетки и декомпресия на гръбначният мозък. Общата сума за лечението на Ивелина в Кипър е 130 000 лева. Към днешна дата по дарителската сметка на Ивелина има 103 000 лева, нужни са и още 27 000 лева.

Как може да помогнете:
Чрез дарителски смс на номер 17 777 с текст DMS IVELINA (на стойност 1 лев)
Чрез превод на сума по дарителската сметка
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF

Postbank ,Пощенска банка/ град Русе
Чрез превод към PayPal: [email protected]
Чрез групата базар във Facebook https://www.facebook.com/groups/1420244608274817/

 

Коментари

Още от последните новини