Черната серия продължава: Двама души загинаха в тежко меле на „Тракия“

Черната серия продължава: Двама души загинаха в тежко меле на „Тракия“ - E-Burgas.com

Черната серия от войната по пътищата у нас продължава и днес на магистрала „Тракия“. Рано тази сутрин в района на км. 318 на автомагистрала „Тракия” в посока Бургас възниква тежък пътен инцидент, при който л.а. „Опел Инсигния”, със старозагорска регистрация, управляван от 40-годишен мъж застига и блъска предприел изпреварване тежкотоварен автомобил.

От удара „Опела” се завърта и се удря в камион „Скания”, пътуващ зад него, след което излиза извън платното за движение и се самозапалва.

При инцидента са загинали двама от пътуващите в „Опела”, а водачът му е откаран в ямболската болница в тежко състояние.

Магистрала „Тракия” не е затворена в отсечката на инцидента, а на място се извършва оглед от служители на Районно управление - Карнобат.  

Галерия
Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Пожар взе три жертви в София Общински автобус катастрофира в Бургас
Тагове
катастрофа жертви Тракия
Коментари

Още от последните новини