Бургазлии ще търсят миди в нестандартна игра този уикенд

Бургазлии ще търсят миди в нестандартна игра този уикенд - E-Burgas.com

Бургас е домакин на нестандартната игра „Love за миди" този уикенд. Ловът, организиран от бургаските добротворци от платформата „Бургас харесва младите“, е по повод предстоящия тематичен летен уикенд, който е посветен на черноморската мида и ще се проведе между 18-20 юни.

Целта на играта ще бъде да се разучат и обиколят интересни и не толкова познати локации, в търсене на тези морски обитатели – мидите /може дори да са под формата на скулптури и в други форми/.

Участниците ще получат загадъчни или метафорични следи, които да ги насочат към отправната им точка. Първата улика, както и условията за участие, ще бъдат изпратени по имейл в 10.00 часа /началният час на играта/. Ако успеят да се преборят с първата загадка и успешно достигнат до своята стартова локация, ги очакват много приключения.

Всеки, който иска да участва, трябва да сформира екип от 3 до 5 души и да се регистрира предварително на следния линк:

https://forms.gle/GcRyur8pAwpfGfeP6 до 18 юни (23:59 ч.).

Ловът ще приключи за всеки екип по различно време. Победителите-изследователи са тези, които открият всички съкровища най-бързо.

Награди за най-любознателните ще бъдат осигурени от Община Бургас.

Ловът е подходящ за приключенци на всякаква възраст, а забавлението е гарантирано.

Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици Съдят грузинец за превоз на мигранти Заловиха 13 нелегални мигранти на входа на София
Тагове
игра миди уикенд
Коментари

Още от последните новини