Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание

Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание - E-Burgas.com

Достойно се представиха на тазгодишния финал на турнира "Математика без граници" възпитаниците на СУ "Петко Росен" - гр. Бургас. Явилите се в най-малката възрастова група двама участници завоюваха бронзови медали в индивидуалното класиране.

Ивайло Иванов от 1 А клас и Георги Киров от 1 Б клас, под ръководството на Светлана Стоева, премериха сили с над сто техни връстници от цялата страна. Със своите постижения малките математици затвърдиха традицията на училището в областта на математиката.

Свързани статии
663 състезатели от 8 държави идват в Бургас за Международния турнир по плуване "Swimming Talent Cup" Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството
Тагове
медали състезание математици ученици
Коментари

Още от последните новини