Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание

Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание - E-Burgas.com

Достойно се представиха на тазгодишния финал на турнира "Математика без граници" възпитаниците на СУ "Петко Росен" - гр. Бургас. Явилите се в най-малката възрастова група двама участници завоюваха бронзови медали в индивидуалното класиране.

Ивайло Иванов от 1 А клас и Георги Киров от 1 Б клас, под ръководството на Светлана Стоева, премериха сили с над сто техни връстници от цялата страна. Със своите постижения малките математици затвърдиха традицията на училището в областта на математиката.

Свързани статии
Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Борците от Спортното с три медала от Балканиада Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Бургаските акробати с призови места във Варна (Снимки) Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас В ОУ "Антон Страшимиров" вече спортуват в преобразен физкултурен салон (Снимки) Над 24 хил. ученици прекрачиха прага на класните стаи в Бургас (Снимки) Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини Учебната година започва без маски и тестове България с 9 медала от европейското по вдигане на тежести
Тагове
медали състезание математици ученици
Коментари

Още от последните новини