Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание

Бургаски ученици за пореден път завоюваха медали на състезание - E-Burgas.com

Достойно се представиха на тазгодишния финал на турнира "Математика без граници" възпитаниците на СУ "Петко Росен" - гр. Бургас. Явилите се в най-малката възрастова група двама участници завоюваха бронзови медали в индивидуалното класиране.

Ивайло Иванов от 1 А клас и Георги Киров от 1 Б клас, под ръководството на Светлана Стоева, премериха сили с над сто техни връстници от цялата страна. Със своите постижения малките математици затвърдиха традицията на училището в областта на математиката.

Свързани статии
2 хил. деца пътуват до детска градина в друг град, 38 хил. - до училище далече от дома Удължават есенната ваканция на учениците От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас Красимир Вълчев напомни на училищата и детските градини да не събират пари от родителите Английската откри годината в новата сграда (Снимки) Ремонтите в новата сграда на Английската гимназия са към своя край (Снимки) Оглед на училищата и дворовете в Бургас на прага на учебната година (Снимки) Учебната година започва присъствено, но с готовност за онлайн обучение Педиатър обясни в кои случаи е по-добре да не пускате децата си на училище Над 2000 бургаски първолаци влизат в обновени класни стаи
Тагове
медали състезание математици ученици
Коментари

Още от последните новини