Бургаската дизайнерка Мария Диомова засне царствена фото сесия на новата си колекция (Снимки)

Бургаската  дизайнерка Мария Диомова засне царствена фото сесия на новата си колекция (Снимки) - E-Burgas.com

Уникалните рокли за бъдещите абитуриентки и булки бяха представени от харизматичния модел Ина Мархолева

Вдъхновяваща фото сесия и клип в изисканата атмосфера на хотел „Роял Касъл Хотел & Спа” в курортно селище „Елените” направи във фаталния петък 13-ти известния бургаски дизайнер Мария Димова, зад който стои бранда „DIOMA”. Уникалните рокли от качествени италиански дантели, ръчно пришити и инкрустирани с камъни и мъниста се сляха с интериора на един от най-красивите хотели по родното Черноморие. Този път тоалетите за бъдещите абитуриентки и булки бяха представени от харизматичната Ина Мархолева, която от месец има договор с престижната компания Интерсаунд.

Зад обектива застана уникалния в бранша Иван Славов, видеото засне талантливия Иво Вартанян, а за гримът на красивата Ина се погрижи невероятната Петя Петрова.

Красивите тоалети, 7 абитуриентски и 3 булчински, бяха заснети за малко повече от 8 часа, а фото сесията се превърна в истинска приказка за принцеси.

Материите на тоалетите са изключително висококачествени : италианска дантела,сатен, шифон, които допълнително  са обогатени с ръчни бродерии и камъни.

Цветовете,  вдъхновили Мария Диомова,  този път са пепел от рози, шампанско, бордо, червено и черно. Линиите подчертават извивките на женското тяло. Отново моделът „русалка” е особено актуален, както и наложилите се „голи рокли”, които са хит.Към някои рокли има дълги шлейфове, за по-атрактивна визия. Колекцията на модна къща „DIOMA” за 2017 година показва много женственост, загадъчен сексапил, изчистени силуети, стил, класа, блясък и лукс.

Красивият модел Ина, която е дъщеря на фронтмена на група "Сънрайз" Георги Мархолев, е ученичка в 10 клас в Английската гимназия ПГПАЕ "Гео Милев". Чаровната млада дама от 8 години се занимава с пеене, а  от една година е част от вокален ансамбъл "Фортисимо" с ръководител Милена Добрева. Има много награди в областта на музиката. Хобитата й са свързани с тенис, мода и музика.

Галерия
Коментари

Още от последните новини