БСП би шута на депутат побойник

БСП би шута на депутат побойник - E-Burgas.com
БГНЕС

По препоръка на Общопартийната контролна комисия Националният съвет на БСП взе решение да изключи от партията Иван Д. Иванов – народен представител от Варна, съобщиха от пресцентъра на Столетницата.

Причината за това е съучастие в побой над Валентин Вълчев – председател на ОбС на БСП в Долни Чифлик.

Градската организация във Варна свали доверието от Иванов веднага след посегателството върху Вълчев. По случая има образувано досъдебно производство.

БСП категорично няма да толерира поведение, несъвместимо с морала и законите на страната, се казва още в изявлението на лявата партия по случая.

Свързани статии
Депутатите решават за четири ваксини срещи ковид Депутатите вдигнаха заплатите си с 500 лева Депутатите няма да работят и днес, липса на кворум отново провали заседанието на НС Депутат от БСП с положителна проба за COVID-19 Тома Биков: Няма да подаваме оставка Ето я новата зала, където ще се проведе първото заседание на парламента (Снимки) Депутатите се събират за извънредно заседание днес Бургаски депутати ще разясняват на гражданите всички мерки срещу пандемията Депутатите спорят с колко да намалят заплатите си по време на кризата Депутати даряват 1/3 от заплатите си за борба с икономическата криза
Тагове
бсп столетница депутат
Коментари

Още от последните новини