Броени дни до финала на общинския конкурс „Да украсим Бургас"

Броени дни до финала на общинския конкурс „Да украсим Бургас

Броени дни остават до финала на традиционния общински конкурс "Да украсим Бургас". Крайният срок е 15 декември.

Бургазлии могат да участват в него като изпратят атрактивна и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически  комплекс Акве Калиде през новата 2018 година са само част от интригуващите награди, които очакват финалистите в  конкурса "Да украсим Бургас".

За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци"и новият луксозен календар на Община Бургас за 2018-та.

Целта на конкурса е да поощри инициативността на всеки бургазлия, който лично допринася за общото настроение по празниците.

В "Да украсим Бургас" могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Участието е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: [email protected].

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията очакваме до 15-ти декември /петък/.    

След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите, разбира се, няма да закъснеят. Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всякога!

 

 

Коментари

Още от последните новини