Борисов се изгаврил с героично загиналите американски астронавти от "Колумбия"

Борисов се изгаврил с героично загиналите американски астронавти от

Бойко Борисов се изгаврил с героично загиналите американски астронавти от  совалката "Колумбия", която катастрофира  на 1 февруари 2003 година.

Това написаха днес от общност "Американска мечта" по повод колажа, който бившият премиер показа на пресконференцията си. На него бяха наложени главите на няколко лидери от опозицията върху телата на астронавти. Вероятно Борисов не е знаел 

Общност "Американска мечта" определя себе си на своята Фейсбук страница като Hеправителствената организация целяща популяризиране на демократичните ценности, свободата и преследването на щастие. Страницата е харесана от над 2000 души. 

Публикуваме днешното им изявление без редакторска намеса: 

"АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО!

Общност “Американската Мечта” и всички приятели на САЩ в България остро осъждат и намират за напълно недопустима гаврата с паметта на героично загиналите Американски астронавти!

На днешната прескоференция (14.05), Бойко Борисов показа колаж, в който лица на партийни лидери са наложени върху снимка на астронавти.

Снимката, която е колажирана обаче е на починалите на борда на "Колумбия" при катастрофата на 1 февруари 2003 година!

Тогава тя се разпада при пoвтoрнoтo cи нaвлизaнe в aтмocфeрaтa пo врeмe нa cвoятa 28-мa миcия. Вcичкитe ceдeм члeнoвe нa eкипaжa зaгивaт.

Оригиналната снимка, която е използвана за колажа, показан от Борисов, може да видите в сайта на НАСА:

Публикуваме и оригиналните снимки на героите от Колумбия. Тяхното дело ще остане завинаги в историята на човечеството, почетени и признати дори от техните опоненти от РосКосмос, и от КНКА (Китайска национална космическа администрация)!

Делата самозабравили се корумпирани политици ще бъдат забравени!

Моля, споделете този пост или някоя друга от хубавите снимки на астронавтите! Нека заедно скрием срамния колаж!"

Коментари

Още от последните новини