БДЖ също стяга мерките, без безпричинни пътувания по Великден

БДЖ също стяга мерките, без безпричинни пътувания по Великден - E-Burgas.com

Във връзка с предприетите противоепидемични мерки и намаляване на възможностите за безпричинни пътувания, БДЖ ще ограничи движението на влаковете в страната, съобщават от пресцентъра на превозвача. За тази цел през периода от 17-и до 20-и април включително няма да се движат общо 39 влака, които пътуват по различни направления на територията на страната, се казва в съобщение на компанията.

Всички останали влакове, които ще се движат по своите маршрути, ще могат да се ползват от клиентите на БДЖ само в основни и възелни гари. Останалите гари и спирки по маршрута на тези влакове няма да се обслужват от служители на БДЖ и няма да се осъществява продажба на билети в тях. Тези гари ще бъдат единствено крайна точка на пътуване, като няма да бъде възможно осъществяване на начало на пътуването от тях.

Предварителната продажба на билети от билетни каси и онлайн продажбата на билети няма да се осъществява за празничните дни от 17-и до 20-и април. Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от официалната страница на дружеството (www.bdz.bg) и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Пълният списък на отменените влакове вижте <<ТУК>>
 

 

Свързани статии
Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) След 2 години: Влак ще свързва Бургас с летището БДЖ избра изпълнител по процедурата за наем на локомотиви Транспортният министър: Модернизацията на жп линията Пловдив - Бургас ще сведе човешките грешки до минимум До 75% по-малко полети от и до България, влакове и автобуси пътуват празни
Тагове
бдж влакове жп
Коментари

Още от последните новини