Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки)

Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) - E-Burgas.com

Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред над 1000 души на Амфитеатъра в Стария град. Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцента от Калифорния Зий Ребело и предшественичката и Ирена Иванова.

Втора стана Мария Христова. на сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова.

За трета 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната и връчиха Кралица на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.  Конкурса протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на "Киара фешън", бански "Нукста" и официалните тоалети на "Диома фешън".

Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура - озеленяване и парково строителство. Тя ще се  яви на националната надпревара Мис България в края на годината, като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се справи блестящо.

За перфектното излъчване на участничките се погрижиха коафьорите на "Christian of Roma", а едноименната фирма се постара всяка една да си тръгна с професионална козметика за коса, осигурена от тях. 

Официален партньор на конкурса Мис Созопол бе и новооткрития  ресторант на Марината "Marina Bay", който дава предпоставка да е едно от Топ заведенията на южното черноморие.

Галерия
Свързани статии
Бизнес хотел България ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2022 Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралици Мисис България ще коронова Мис Созопол в навечерието на празника на града Ина Мархолева е новата Кралица на Бургас (Снимки) Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас Първата Мис Бургас заема мястото на водещ в конкурса Кралица на Бургас Дванадесет красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас Банята на Сюлейман Великолепни привлече Кралица на Бургас за новата фотосесия на конкурса
Тагове
мис Созопол кралица
Коментари

Още от последните новини