Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки)

Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) - E-Burgas.com

Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред над 1000 души на Амфитеатъра в Стария град. Короната и лентата на високата 175 см. брюнетка, връчиха продуцента от Калифорния Зий Ребело и предшественичката и Ирена Иванова.

Втора стана Мария Христова. на сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова.

За трета 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната и връчиха Кралица на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.  Конкурса протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на "Киара фешън", бански "Нукста" и официалните тоалети на "Диома фешън".

Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура - озеленяване и парково строителство. Тя ще се  яви на националната надпревара Мис България в края на годината, като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се справи блестящо.

За перфектното излъчване на участничките се погрижиха коафьорите на "Christian of Roma", а едноименната фирма се постара всяка една да си тръгна с професионална козметика за коса, осигурена от тях. 

Официален партньор на конкурса Мис Созопол бе и новооткрития  ресторант на Марината "Marina Bay", който дава предпоставка да е едно от Топ заведенията на южното черноморие.

Галерия
Свързани статии
Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки) Портретът на новия крал на Великобритания Чарлз III - откровен, сдръжан и недолюбван Краят на една епоха: Почина Кралица Елизабет II Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки)
Тагове
мис Созопол кралица
Коментари

Още от последните новини