Абитируентите се готвят да броят до 12 от терасите си

Абитируентите се готвят да броят до 12 от терасите си  - E-Burgas.com

Учебната година може да продължи до юли, а абитуриентските балове да се отложат за средата на лятото. За броене до 12 от терасите и бална вечер пред компютъра през май, се готвят дванадесетокласниците. Извънредното положение отложи и десетки сватби, съобщава Нова тв. 

Дългочакан ден и подготовка вече няколко месеца. Още февруари Ивелина от Монтана почти завършила покупките за балната вечер. "Рокля, обувки, чантички, куверти за ресторантите, също така прически, гримове вече са запазени и само чакаме да дойде датата“, каза Ивелина Стоянова.

Момичето, дори вече раздало част от поканите за семейното тържество, a със съучениците ѝ вече обмислят и план Б. "Ние мислим по-нататък да си го празнуваме, ако не може точно на 25 май. Предлагам на класа да се съберем някоя друга вечер - няма значение кой месец е, дата, просто да не сме в този карантинен период“, каза още Ивелина

Сега, силите на момичето са насочени към подготовката за матурите и кандидатстването в университет. „Имам притеснение за кандидат-студентските изпити, но аз лично ще кандидатствам с матурите, едната по български език, но пак за приема се притеснявам доста, за начина по който се стичат обстоятелствата се притеснявам доста“, заяви тя.

Свързани статии
Руската гимназия показа вкус, изпрати стилни дами и кавалери на бала (галерия) Микаела Занкова плени с красота и стил на абитуриентския си бал (Снимки) Строителният изпрати своите зрелостници с награди и отличия (Снимки) Бургаските ученици впечатлиха на матурите: Втори са в страната със 103 шестици Кунчев успокои абитуриентите: Балове ще има! "План В" за абитуриентите в Бургас след забраната за балове до 30 юни След зачестилите случаи на новозаразени в Бургас местният щаб продължава работа Covid-19 няма да спре бургаските абитуриенти, вижте кой, къде и как ще празнува Мария Диомова, дизайнер: К-19 не спира девойките да заблестят в мечтаната бална рокля
Тагове
учениици абитуриенти Балове 2020
Коментари

Още от последните новини