Абитируентите се готвят да броят до 12 от терасите си

Абитируентите се готвят да броят до 12 от терасите си  - E-Burgas.com

Учебната година може да продължи до юли, а абитуриентските балове да се отложат за средата на лятото. За броене до 12 от терасите и бална вечер пред компютъра през май, се готвят дванадесетокласниците. Извънредното положение отложи и десетки сватби, съобщава Нова тв. 

Дългочакан ден и подготовка вече няколко месеца. Още февруари Ивелина от Монтана почти завършила покупките за балната вечер. "Рокля, обувки, чантички, куверти за ресторантите, също така прически, гримове вече са запазени и само чакаме да дойде датата“, каза Ивелина Стоянова.

Момичето, дори вече раздало част от поканите за семейното тържество, a със съучениците ѝ вече обмислят и план Б. "Ние мислим по-нататък да си го празнуваме, ако не може точно на 25 май. Предлагам на класа да се съберем някоя друга вечер - няма значение кой месец е, дата, просто да не сме в този карантинен период“, каза още Ивелина

Сега, силите на момичето са насочени към подготовката за матурите и кандидатстването в университет. „Имам притеснение за кандидат-студентските изпити, но аз лично ще кандидатствам с матурите, едната по български език, но пак за приема се притеснявам доста, за начина по който се стичат обстоятелствата се притеснявам доста“, заяви тя.

Свързани статии
Вместо цветя за бала - гости на абитуриенти помагат на Второ детско отделение в УМБАЛ Бургас Зрелостници в Несебър засадиха дръвчета (Снимки) Бургас изпраща 1487 абитуриенти, каква е организацията Руската гимназия показа вкус, изпрати стилни дами и кавалери на бала (галерия) Микаела Занкова плени с красота и стил на абитуриентския си бал (Снимки) Строителният изпрати своите зрелостници с награди и отличия (Снимки) Бургаските ученици впечатлиха на матурите: Втори са в страната със 103 шестици Кунчев успокои абитуриентите: Балове ще има! "План В" за абитуриентите в Бургас след забраната за балове до 30 юни След зачестилите случаи на новозаразени в Бургас местният щаб продължава работа
Тагове
учениици абитуриенти Балове 2020
Коментари

Още от последните новини