16-годишен криминоген от Кумлука обрал поне четири къщи за месец

16-годишен криминоген от Кумлука обрал поне четири къщи за месец - E-Burgas.com

  Полицията арестува 16-годишен криминално проявен младеж от бургаския квартал "Победа", който в периода 15 септември - 10 октомври обрал четири къщи в квартала. 

Кражбите започнали на първия учебен ден, когато младежът проникнал в къщата на 74-годишен бургазлия, откъдето откраднал вътрешно тяло на климатик. Шест дни по-късно той разбил входната врата на гара на 32-годишен бургазлия, разположен на ул. "Кракра". От там успях да отмъкне  множество инструменти и части от БМВ. Младежът също така изрязал цялата ел. инсталация на автомобила и изкъртил арматурното табло.

На 5 октомври крадецът се промъкнал в къщата на 62-годишен бургазлия на ул. "Страцин" като откъртил предпазната решетка и разбил прозореца. Успял да задигне захранващи кабели на ел. уреди и бензинова помпа за вода. 

Последното документирано досега престъпление на криминално проявеният младеж е на 10 октомври, когато откраднал мобилният телефон от 31-годишна от дома й на ул. "Владислав".

Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 16 годишния бургазлия продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Коментари

Още от последните новини