13-годишният Йоан от Несебър изуми с английския си! Вижте какво постигна пред Кеймбридж (Видео)

13-годишният Йоан от Несебър изуми с английския си! Вижте какво постигна пред Кеймбридж (Видео) - E-Burgas.com
Преподавателят Георги Русев и възпитаникът му Йоан работят заедно вече пет години

Успехът му е забележителен, предвид възрастта му и нивото на изпита, сподели преподавателят му Георги Русев

Йоан Дашев е само на 13 години, но постигна забележително постижение на изпити в Кеймбридж. Младият несебърлия се яви на изпитите в престижното английско школо, подготвян от преподавателя си Георги Русев, където трябваше да защити ниво В2 по английски език.

Но младокът надскочи себе си, както и ниво В2 и получи сертификат С1.

„Успехът му наистина е забележителен, предвид възрастта му и нивото на изпита. Често ме питат какви методи и средства използвам при подготовката на моите ученици. Важен е крайният резултат, а в нашият случай  имаме 190 от 190 възможни точки на speaking и крайна оценка “Pass at Grade A”. Успешни са онези методи и средства, с които постигаме поставените цели – в случая с Йоан защитихме ниво, което се изучава в горните класове на гимназиален етап. Много съм горд с него, защото такива резултати се постигат с постоянство и амбиция. Пожелавам му винаги да е толкова успешен“, сподели щастливият преподавател на Йоан – Георги Русев, който обучава детето вече пета година.

Пожелаваме и на двамата да покорят още върхове заедно!

 

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър успех постижение
Коментари

Още от последните новини