Кметът нахока тромави съветници и ускори раздаването на пари на най-уязвимите бургазлии

Кметът нахока тромави съветници и ускори раздаването на пари на най-уязвимите бургазлии - E-Burgas.com

Бургаските медици от първа линия срещу коронавируса ще получат 35 хил.лв. от общината

Бургаският кмет Димитър Николов нахока част от съпартииците си по комисиите заради тромавата си работа по отношение на разплащането на финансови помощи към най-узявимите бургазлии.

„Променете си начина на работа, много тромаво работите! Ако трябва още днес се съберете, направете си простички правила и бързо взимайте решения – този има нужда от 300 лв., този от 500 лв. за храна и на съящия ден ги изплащайте тези пари. Защото имам стотици жалби, че докато гласувате парите и докато ги получат минават 2 месеца. Обезсмиля се ефектът на тези бързи помощи, а те са за днес! Днес имат нужда да си купят хляб, сиерене, варива“, намеси се кметът.

Междувременно бургаските лекари, които работят на т.нар. първа линия срещу пандемията ще получат 35 000 лв. от общинския бюджет. Те ще покрият обещаните от държавата по 1000 лв. на медиците, които най-много са изложени на риск от заразяване и са част от предстоящата актуализация на общинския бюджет.

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
коронавирус Бургас сесия
Коментари