Затварят още улични платна в Бургас заради ремонти, ето къде

Затварят още улични платна в Бургас заради ремонти, ето къде - E-Burgas.com

Заради извършване на ремонтни дейности на ул. "Транспортна", в участъка от кръстовището с ул. "Димитър Аврамов" до кръговото кръстовище с бул. "Димитър Димов", се въвежда временна организация на движението в периода от 08.06.2020г. /понеделник/ до 08.07.2020г. /сряда/.

Затворени за превозни средства ще са лентите от страната на гробищния парк, като движението ще се извършва двупосочно в платното от страната на комплекса.

Търговските обекти в посочения участък трябва да ползват изходите през гробищния парк. Съществуващата автобусна спирка "Гробищен парк" ще бъде временно преместена в локалното платно пред магазин "Декатлон". 

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Свикват заседание за големите инфраструктурни обекти и ремонти на пътищата Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция Община Несебър ще ремонтира старо училище КАТ затягат мерките по пътищата Ползвайте обходен маршрут, ако имате път по ул. "Братя Пренерови" утре Актуално състояние на пътищата у нас Започва ремонт и на ул. "Македония", използвайте обходни маршрути до края на февруари Природолюбители ще се радват на нови пътеки за посетители в Сранджа Внимавайте ако пътувате, снежна покривка на някои места в страната Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември
Тагове
улица ремонт път
Коментари

Още от последните новини