Затварят още улични платна в Бургас заради ремонти, ето къде

Затварят още улични платна в Бургас заради ремонти, ето къде - E-Burgas.com

Заради извършване на ремонтни дейности на ул. "Транспортна", в участъка от кръстовището с ул. "Димитър Аврамов" до кръговото кръстовище с бул. "Димитър Димов", се въвежда временна организация на движението в периода от 08.06.2020г. /понеделник/ до 08.07.2020г. /сряда/.

Затворени за превозни средства ще са лентите от страната на гробищния парк, като движението ще се извършва двупосочно в платното от страната на комплекса.

Търговските обекти в посочения участък трябва да ползват изходите през гробищния парк. Съществуващата автобусна спирка "Гробищен парк" ще бъде временно преместена в локалното платно пред магазин "Декатлон". 

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник"
Тагове
улица ремонт път
Коментари

Още от последните новини