Затварят централна бургаска улица заради ремонт

Затварят централна бургаска улица заради ремонт - E-Burgas.com

Улица "Петко Задгорски" е главна пътна артерия на бургаския жилищен комплекс "Изгрев". Не е ремонтирана сериозно от много години. Община Бургас и ВиК съгласуваха графиците си и нейното обновяване вече започна. В момента на терен са ВиК, които изваждат амортизираните тръби изпод земята и полагат здрави. Впоследствие Общината ще изгради нови тротоари и ще излее ново асфалтово покритие.

Във връзка с разгръщане на работата в участъка от ул. "Акве Калиде" до улицата между бл. 15 и бл. 65, от 25 януари 2021 г., понеделник, се въвежда временна реорганизация със спиране на автомобилното движение заради дълбоко разкопаване. Налага се временно автобусите, обслужващи линия Б11, да пътуват двупосочно, както следва:

Терминал "Изгрев" - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Георги Калоянчев" - ул. "Петко Задгорски" - бул. "Никола Петков".

Спирки "Изгрев" - бл. 15 и "Изгрев - бл. 70 няма да бъдат обслужвани, но автобусите ще спират двупосочно на всички съществуващи спирки по изменения маршрут - "Акве Калиде", "Добри Чинтулов" и "Велека".

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено
Тагове
улица ремонт център
Коментари

Още от последните новини