Засилен трафик към морето, осем катастрофи на "Тракия" тази сутрин

Засилен трафик към морето, осем катастрофи на
Архив БНР

Общо 8 леки катастрофи са станали последователно тази сутрин след 8:00 ч. в района на 108 км на AM "Тракия", посока Бургас. Няма пострадали, но интензивният трафик е затруднен, съобщава dnews.bg.

На място са 4 полицейски екипа и са предприети действия за обработване на произшествията, както и за подпомагане на движението.

Катастрофиралите коли са изтеглени в аварийната лента. Останалите моторни превозни средства се пропускат в средна и лява лента. От "Пътна полиция" призовават водачите да бъдат внимателни и да проявят необходимото търпение, за избягване на други евентуални катастрофи.

Свързани статии
Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" 18 тежки катастрофи след падането на снега в страната ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец Шишков: За "Хемус" имаше много говорене и малко асфалт Шишков: До Нова година можем да пуснем движението по АМ "Европа" Откриват нов участък от АМ "Хемус" Кемпер се преобърна на магистралата и блокира пътя към Бургас Отново задържаха нелегални мигранти на "Тракия"
Тагове
катастрофи Тракия магистрала
Коментари

Още от последните новини