Засилен трафик към морето, осем катастрофи на "Тракия" тази сутрин

Засилен трафик към морето, осем катастрофи на
Архив БНР

Общо 8 леки катастрофи са станали последователно тази сутрин след 8:00 ч. в района на 108 км на AM "Тракия", посока Бургас. Няма пострадали, но интензивният трафик е затруднен, съобщава dnews.bg.

На място са 4 полицейски екипа и са предприети действия за обработване на произшествията, както и за подпомагане на движението.

Катастрофиралите коли са изтеглени в аварийната лента. Останалите моторни превозни средства се пропускат в средна и лява лента. От "Пътна полиция" призовават водачите да бъдат внимателни и да проявят необходимото търпение, за избягване на други евентуални катастрофи.

Свързани статии
556 са жертвите на войната по пътищата у нас през 2021 Катастрофа с цистерна на "Тракия" затруднява движението към Бургас 418 души са загинали в катастрофи у нас от началото на годината Отново смачкани ламарини на "Тракия", джип и камион се помляха в Бургаско (Снимки) Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия" Комитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранция Две катастрофи в дъжда на "Тракия", движението е затруднено Черната серия продължава: Двама души загинаха в тежко меле на „Тракия“ Катастрофа на "Тракия" затруднява движението към София Катастрофа затвори АМ "Тракия" след Карнобат, за София отбиват през Петолъчката
Тагове
катастрофи Тракия магистрала
Коментари

Още от последните новини