Запознаха домоуправителите с мерките за енергийна ефективност

Запознаха домоуправителите с мерките за енергийна ефективност - E-Burgas.com

Община Бургас и Общинска мрежа за енергийна ефективност „Еко Енергия“ проведоха първото от серия обучения за домоуправители и семейства от много фамилни жилищни сгради в Бургас на тема енергийна ефективност. Инициативата се проведе на 27 юли в морския град.

Обученията са насочени към неспециалисти и имат за цел да дадат допълнителни знания и умения на участниците относно: запознаване с основните регулаторни и технически изисквания към сградите; подходите и материалите при изпълнение на мерки за топлоизолация по сградите - предимства и недостатъци; изпълнение на отоплителни и вентилационни системи; промяна на поведението и ежедневните навици за пестене на енергия.

Обученията се провеждат в рамките на проект ComAct, финансиран по програма Horizont 2020.

Предстои провеждането на още курсове в рамките на проекта. При интерес от ваша страна за участие, може да изпратите вашите контакти на имел [email protected].

Свързани статии
Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Организират обучение за бургаските домоуправители, ето защо Обсъждат мерките за енергийна ефективност на специален форум в Бургас Въвеждат 15% самоучастие при санирането на блокове ЕС ни отпуска 765 млн. евро за саниране Знакова бургаска сграда връща стария си блясък Бургас с най-много санирани сгради Бургас лидер в програмата за енергийна ефективност, редом е до Валядолид и Газа Сградата на общината вече има по-висок клас на енергийна ефективност, стопява разходите с 63% В Бургас продължава подмяната на старите печки за по-чист въздух
Тагове
домоуправители енергийна ефективност
Коментари

Още от последните новини