Стефан Янев свиква Съвета по сигурността

Стефан Янев свиква Съвета по сигурността - E-Burgas.com

Министър-председателят Стефан Янев свиква заседание на Съвета по сигурността в четвъртък, 9 септември, от 10 часа. Тива съобщиха от правителствената пресслужба.

Тема на предстоящото заседание на консултативния и координиращ орган към Министерския съвет ще бъде състоянието и капацитета на системата за защита на националната сигурност в контекста на очаквана нова мигрантска вълна.

Ще бъдат разгледани и мерки за подобряване ефективността на функционирането на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

Свързани статии
Стефан Янев учредява партията си "Български възход" Стефан Янев обяви политическия си проект, учредяват "Български възход" на 5 май Стефан Янев: Дипломацията не дава резултат Янев уволни двама свои заместници Премиерът призова за активно гласуване в неделя Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Стефан Янев назначи нови зам.-министри в кабинета си Стефан Янев: Към момента не се налагат въоръжени сили на границата Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново Премиерът зове за по-строги мерки на границата
Тагове
Стефан Янев
Коментари