Стефан Янев свиква Съвета по сигурността

Стефан Янев свиква Съвета по сигурността - E-Burgas.com

Министър-председателят Стефан Янев свиква заседание на Съвета по сигурността в четвъртък, 9 септември, от 10 часа. Тива съобщиха от правителствената пресслужба.

Тема на предстоящото заседание на консултативния и координиращ орган към Министерския съвет ще бъде състоянието и капацитета на системата за защита на националната сигурност в контекста на очаквана нова мигрантска вълна.

Ще бъдат разгледани и мерки за подобряване ефективността на функционирането на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

Свързани статии
Янев уволни двама свои заместници Премиерът призова за активно гласуване в неделя Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Стефан Янев назначи нови зам.-министри в кабинета си Стефан Янев: Към момента не се налагат въоръжени сили на границата Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново Премиерът зове за по-строги мерки на границата Премиерът Стефан Янев призова за актуализация на бюджета Помагаме на Северна Македония срещу пожарите при нужда Премиерът Янев: Очаквам депутатите да намерят в себе си сила и мъдрост
Тагове
Стефан Янев
Коментари

Още от последните новини