Всички ученици в Несебър се обучават в електронна среда

Всички ученици в Несебър се обучават в електронна среда - E-Burgas.com

Във връзка с издадената от министъра на здравеопазването заповед за допълнителни противоепидемични мерки, учениците от 1 до 12 клас на несебърското училище ще се обучават дистанционно до коледната ваканция.

Учители, ученици и родители вече имат натрупан от пролетта опит в работата в електронна среда. Още през септември учениците получиха новите си акаунти за достъп до виртуалните класни стаи в Google Classroom. Платформата предоставя разнообразни електронни инструменти, позволяващи провеждане на уроци, упражнения, тестове, представянето на презентации, видеа, възлагане на проекти и др. Учениците могат да обменят информация помежду си, а учителите – добри практики.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
ученици обучение електронно обучение
Коментари

Още от последните новини