Временно променят маршрутите на две линии заради уличните ремонти

Временно променят маршрутите на две линии заради уличните ремонти - E-Burgas.com

Продължават дейностите по асфалтополагане на ул. "Транспортна", в участъка на кръстовището й с ул. "Петко Задгорски". Това налага движението на автомобили по кръстовището от страна на ж.к. "Изгрев" да бъде преустановено временно.

В тази връзка Община Бургас уведомява, че от 09.00 до 12.00 часа на 07.05.2020 г. /четвъртък/ ще бъде затворено част от кръстовището от страната на комплекса и движението на ППС в направление от бул. "Стефан Стамболов" в посока ул. "Димитър Аврамов" ще се извършва по ул. "Акве Калиде".

Уведомяват се водачите, че се забранява паркирането на автомобили от двете страна на ул. "Акве Калиде" пред бл. 5, 7, 58 и бл. 59 в ж.к. "Изгрев".

Поради асфалтиране на отсечката ще бъдат променени маршрутите на линии с номера 11 и 15:

Линия № 11 - ... - бул. "Проф. Яким Якимов" - ул. "Транспортна" - ул. "Акве Калиде" - сп. Терминал Изгрев - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ..., по маршрут.

Линия № 15 - ... бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Транспортна" - ул. "Акве Калиде" - сп. Терминал Изгрев - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Транспортна" - ..., по маршрут.

Обслужващата спирка за двете линии ще бъде временно на Терминал Изгрев /начална за Б1 и Б11/.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания
Тагове
ремонти улици трафик бургасбус
Коментари

Още от последните новини