Военни поемат контрола на границата, изтеглят командированите полицаи заради изборите

Военни поемат контрола на границата, изтеглят командированите полицаи заради изборите - E-Burgas.com

Служители на Министерството на отбраната ще поемат охраната на южната ни граница, където и миграционният натиск е най-силен. Допълнителните полицейски сили, които бяха командировани, ще бъдат изтеглени, за да участват в охраната на изборите. Това заяви в специално интервю за NOVA главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. 

„Поетапно до края на месеца ще компенсират полицейските сили. Със съответната техника- дронове, хеликоптери, има и следови кучета", каза главен комисар Тодоров.

Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Разширяват системата за комуникация по границата с Турция
Тагове
граница мигранти военни
Коментари

Още от последните новини