Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка

Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка - E-Burgas.com

"10 дни само предупреждавахме, от днес вече ще пишем актове" предупреди шефът на ОДМВР-Бургас

От днешния ден в Бургас започва изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за забрана за разходка в паркове и градинки. Това заяви директорът на ОД на МВР старши комисар Радослав Сотиров на брифинг след заседание на кризисния щаб в Бургас. 

Заповедта важи за паркове, градски градини, спортни и детски площадки на открити и закрити обществени места. В Бургас това ще се отнася и за плажната виица. Глобата е до 5000 лв., подчерта директорът на Од на МВР.

"Мисля, че периодът от 10 дни, през който уведомявахме гражданите, че разходките са забранени е напълно достатъчно и всички вече трябва да са разбрали. В момента наблюдаваме най-много хора да се разхождат в Морската градина и по плажа. Още от днешния ден започваме да съставяме актове" заяви ст. комисар Сотиров. 

 

Свързани статии
19 новозаразени с коронавирус у нас, сред тях е и бременна жена Заради сигурността на сезона: Започва масово тестване за коронаворус в Бургас Шеф на РЗИ: Скоро ще се върнем към нормалния начин на живот Доц. Кунчев в Бургас: Ще помогнем и на местния бизнес (Видео) В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро Климатолог: Чистият въздух на морето ще прогони вируса Хоспитализираните с коронавирус у нас вече са под 200, 17 са новите случаи Коронавирусът продължава да отстъпва - 32-ма излекувани срещу 17 новозаразени у нас Бургаските учители и служители в детски градини бяха тествани за коронавирус, няма нито един заразен 42-ма се излекуваха от коронавирус за денонощието
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини