Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка

Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка - E-Burgas.com

"10 дни само предупреждавахме, от днес вече ще пишем актове" предупреди шефът на ОДМВР-Бургас

От днешния ден в Бургас започва изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за забрана за разходка в паркове и градинки. Това заяви директорът на ОД на МВР старши комисар Радослав Сотиров на брифинг след заседание на кризисния щаб в Бургас. 

Заповедта важи за паркове, градски градини, спортни и детски площадки на открити и закрити обществени места. В Бургас това ще се отнася и за плажната виица. Глобата е до 5000 лв., подчерта директорът на Од на МВР.

"Мисля, че периодът от 10 дни, през който уведомявахме гражданите, че разходките са забранени е напълно достатъчно и всички вече трябва да са разбрали. В момента наблюдаваме най-много хора да се разхождат в Морската градина и по плажа. Още от днешния ден започваме да съставяме актове" заяви ст. комисар Сотиров. 

 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини