Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка

Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка - E-Burgas.com

"10 дни само предупреждавахме, от днес вече ще пишем актове" предупреди шефът на ОДМВР-Бургас

От днешния ден в Бургас започва изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за забрана за разходка в паркове и градинки. Това заяви директорът на ОД на МВР старши комисар Радослав Сотиров на брифинг след заседание на кризисния щаб в Бургас. 

Заповедта важи за паркове, градски градини, спортни и детски площадки на открити и закрити обществени места. В Бургас това ще се отнася и за плажната виица. Глобата е до 5000 лв., подчерта директорът на Од на МВР.

"Мисля, че периодът от 10 дни, през който уведомявахме гражданите, че разходките са забранени е напълно достатъчно и всички вече трябва да са разбрали. В момента наблюдаваме най-много хора да се разхождат в Морската градина и по плажа. Още от днешния ден започваме да съставяме актове" заяви ст. комисар Сотиров. 

 

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини