Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка

Внимание! Полицията в Бургас започва да глобява за разходка в парка - E-Burgas.com

"10 дни само предупреждавахме, от днес вече ще пишем актове" предупреди шефът на ОДМВР-Бургас

От днешния ден в Бургас започва изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за забрана за разходка в паркове и градинки. Това заяви директорът на ОД на МВР старши комисар Радослав Сотиров на брифинг след заседание на кризисния щаб в Бургас. 

Заповедта важи за паркове, градски градини, спортни и детски площадки на открити и закрити обществени места. В Бургас това ще се отнася и за плажната виица. Глобата е до 5000 лв., подчерта директорът на Од на МВР.

"Мисля, че периодът от 10 дни, през който уведомявахме гражданите, че разходките са забранени е напълно достатъчно и всички вече трябва да са разбрали. В момента наблюдаваме най-много хора да се разхождат в Морската градина и по плажа. Още от днешния ден започваме да съставяме актове" заяви ст. комисар Сотиров. 

 

Свързани статии
Детска учителка от Русе лепна коронавирус Отново ръст на заболелите с Covid-19, Бургас и Благоевград с най-много нови 16 са новозаразените случаи на коронавирус в Бургаско 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини