Ветроходният сезон стартира от Бургас

Ветроходният сезон стартира от Бургас - E-Burgas.com
Sportal.bg

Tрадиционната регата "Черноморец Бургас'2020" поставя началото на състезателния ветроходен сезон у нас. Тя ще се проведе в класовете Оптимист, Лазер 4.7, Кадет, 420, 470 и Фин. Това съобщиха от яхтения клуб "Черноморец Бургас", които заедно с местната община са организатори на турнира.

Турнирът ще се проведе в акваторията на Бургаския залив. Той ще стартира на 25 юни и ще продължи до 28 юни включително. Гонките могат да се наблюдават от моста на централния плаж. Организаторите съобщиха, че се очакват участници от всички ветроходни клубове в страната.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас
Тагове
спорт регата яхти
Коментари

Още от последните новини