Ветроходният сезон стартира от Бургас

Ветроходният сезон стартира от Бургас - E-Burgas.com
Sportal.bg

Tрадиционната регата "Черноморец Бургас'2020" поставя началото на състезателния ветроходен сезон у нас. Тя ще се проведе в класовете Оптимист, Лазер 4.7, Кадет, 420, 470 и Фин. Това съобщиха от яхтения клуб "Черноморец Бургас", които заедно с местната община са организатори на турнира.

Турнирът ще се проведе в акваторията на Бургаския залив. Той ще стартира на 25 юни и ще продължи до 28 юни включително. Гонките могат да се наблюдават от моста на централния плаж. Организаторите съобщиха, че се очакват участници от всички ветроходни клубове в страната.

Свързани статии
Награждават най-добрите колоездачи пред Летния театър утре Над 25 яхти се пускат на ветроходната регата в Бургас Прекъсват футболното първенство при масово заразяване на играчи Норбърт Банашек ликува в Бургас! Полякът спечели 67-та международна колоездача обиколка на България (Снимки) Ето как ще бъде открит ветроходният сезон в Бургас Басейнът на Флората приема суперфиналите за юноши и мъже по водна топка Идва месецът на ветроходството и яхтите в Бургас „Черноморец” вдигна още две вицешампионски титли във водната топка Продължават безплатните спортни обучения на децата в Бургас Ветроходни гонки ще съберат погледите на Морска гара днес
Тагове
спорт регата яхти
Коментари

Още от последните новини