В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете

В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете - E-Burgas.com

11 души са глобени, след като се събрали да играят карти в закрито помещение

С помощта на камерите за видеонаблюдение се следят в Бургас случаите на нарушена карантина или на правилата за посещения на паркове и събиранията на открити и закрити пространства. Това заяви директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров по време на брифинг след заседанието на общинския кризисен щаб.

По думите му лицата под карантина в Бургас става все по-малко през последните дни. Това обаче дава възможност на МВР да прави по-чести проверки, като някои са проверяни по повече от веднъж на дне. Използват все повече и средствата за видеонаблюдение, като чрез тях се следи дали няма струпвания на хора по парковете.

Комисар Сотиров даде пример за безотоговнорст за събиране и на закрито, след като вчера са били установени 11 души в закрито, които играели карти в зала. На всички тях ще бъдат съставени актове. 

 

 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини

Спорт
В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете - E-Burgas.com

Регата 24 Май