В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете

В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете - E-Burgas.com

11 души са глобени, след като се събрали да играят карти в закрито помещение

С помощта на камерите за видеонаблюдение се следят в Бургас случаите на нарушена карантина или на правилата за посещения на паркове и събиранията на открити и закрити пространства. Това заяви директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров по време на брифинг след заседанието на общинския кризисен щаб.

По думите му лицата под карантина в Бургас става все по-малко през последните дни. Това обаче дава възможност на МВР да прави по-чести проверки, като някои са проверяни по повече от веднъж на дне. Използват все повече и средствата за видеонаблюдение, като чрез тях се следи дали няма струпвания на хора по парковете.

Комисар Сотиров даде пример за безотоговнорст за събиране и на закрито, след като вчера са били установени 11 души в закрито, които играели карти в зала. На всички тях ще бъдат съставени актове. 

 

 

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини