В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете

В Бургас следят с камери за нарушения на карантината и мерките в парковете - E-Burgas.com

11 души са глобени, след като се събрали да играят карти в закрито помещение

С помощта на камерите за видеонаблюдение се следят в Бургас случаите на нарушена карантина или на правилата за посещения на паркове и събиранията на открити и закрити пространства. Това заяви директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров по време на брифинг след заседанието на общинския кризисен щаб.

По думите му лицата под карантина в Бургас става все по-малко през последните дни. Това обаче дава възможност на МВР да прави по-чести проверки, като някои са проверяни по повече от веднъж на дне. Използват все повече и средствата за видеонаблюдение, като чрез тях се следи дали няма струпвания на хора по парковете.

Комисар Сотиров даде пример за безотоговнорст за събиране и на закрито, след като вчера са били установени 11 души в закрито, които играели карти в зала. На всички тях ще бъдат съставени актове. 

 

 

Свързани статии
Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител Седем са новите случай на Covid-19 в региона 3 са новите случаи на Covid-19 в региона 9 човека от областта са регистрирани с коронавирус 188 новозаразени с Covid-19 в страната
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини