Ученичка от Несебър с голяма литературна награда

Ученичка от Несебър с голяма литературна награда - E-Burgas.com

Илина Пикова, ученичка от 11 клас, е лауреат на Националния литературен конкурс „Николай Хрелков“. Той   се организира от читалище „Пробуда-1926“ – Горна баня, за четвърта поредна година. Участието в проявата е индивидуално и дава възможност на ученици от цялата страна да покажат своите възможности, като се включват   със стихотворение, разказ или есе.

Илина е класирана на трето място в своята възрастова група с есето „Европейци сме ний, ама все не сме дотам!“.

Илина Пикова е една от най-изявените ученички на несебърското училище. По рано през годината тя се класира на националния кръг от олимпиадата по география и икономика, като стана първата представителка на СУ „ Любен Каравелов, достигнала финалите на състезанието в посочената учебна дисциплина.

Свързани статии
Несебърлии показаха добра активност в кампанията за разделно събиране (Снимки) Несебър отново грабна погледа на ЮНЕСКО Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Морски общини започват акция по събиране на стари електроуреди Бум на заразата в училище: 36 ученици и 6 учители с ковид през уикенда в Бургаско В Несебър готови за старта на новата учебна година Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет Онлайн училище при 10% заразени ученици Учебната година започва присъствено Родители искат присъствено обучение, плашат с протести
Тагове
Несебър литература ученици
Коментари

Още от последните новини