Ученичка от Несебър с голяма литературна награда

Ученичка от Несебър с голяма литературна награда - E-Burgas.com

Илина Пикова, ученичка от 11 клас, е лауреат на Националния литературен конкурс „Николай Хрелков“. Той   се организира от читалище „Пробуда-1926“ – Горна баня, за четвърта поредна година. Участието в проявата е индивидуално и дава възможност на ученици от цялата страна да покажат своите възможности, като се включват   със стихотворение, разказ или есе.

Илина е класирана на трето място в своята възрастова група с есето „Европейци сме ний, ама все не сме дотам!“.

Илина Пикова е една от най-изявените ученички на несебърското училище. По рано през годината тя се класира на националния кръг от олимпиадата по география и икономика, като стана първата представителка на СУ „ Любен Каравелов, достигнала финалите на състезанието в посочената учебна дисциплина.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си
Тагове
Несебър литература ученици
Коментари

Още от последните новини