Ученичка от Несебър с голяма литературна награда

Ученичка от Несебър с голяма литературна награда - E-Burgas.com

Илина Пикова, ученичка от 11 клас, е лауреат на Националния литературен конкурс „Николай Хрелков“. Той   се организира от читалище „Пробуда-1926“ – Горна баня, за четвърта поредна година. Участието в проявата е индивидуално и дава възможност на ученици от цялата страна да покажат своите възможности, като се включват   със стихотворение, разказ или есе.

Илина е класирана на трето място в своята възрастова група с есето „Европейци сме ний, ама все не сме дотам!“.

Илина Пикова е една от най-изявените ученички на несебърското училище. По рано през годината тя се класира на националния кръг от олимпиадата по география и икономика, като стана първата представителка на СУ „ Любен Каравелов, достигнала финалите на състезанието в посочената учебна дисциплина.

Свързани статии
Одобриха допълнителни средства за безплатно море за учениците Село Баня отпразнува Илинден Стотици ученици от Бургас и Несебър се запознаха с работата на прокуратурата отблизо Ученици от Айтос направиха мултимедийни презентации в съда Учителят Тео Теодосиев ще проведе знаменитата си лагер-школа по математика в Бургас В Несебър фокусирасха вниманието на децата срещу противообществените прояви Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки "За" и "против" безплатното море на учениците Нов безплатен паркинг в Несебър И в Несебър започнаха войната с кърлежите
Тагове
Несебър литература ученици
Коментари

Още от последните новини