Тежка загуба за шампиона Нефтохимик в Пазарджик

Тежка загуба за шампиона Нефтохимик в Пазарджик - E-Burgas.com

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) победиха като домакини Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 (25:16, 25:21, 25:15) в един от най-интересните двубои от девети кръг на Първа осмица в Суперлигата при мъжете.

С този успех тимът на Атанас Петров запазва лидерство в елита, като е на върха в класирането със седем победи, две загуби и 21 точки, публикува волейболният портал BGvolleyball.com. Съставът на Нефтохимик отбеляза трета загуба, като с пет победи и 13 точки временно запазва втора позиция, но преди изиграването на останалите срещи от кръга.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас
Тагове
волейбол нефтохимик спорт
Коментари

Още от последните новини