Тежка катастрофа на АМ "Тракия", има жертва

Тежка катастрофа на АМ

Мъж е загинал при катастрофа между лек и товарен автомобил в района на 11 км на АМ „Тракия“. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - София.

Около 10.42 часа в ОДМВР - София е постъпил сигнал за пътен инцидент в района на 11 км на автомагистрала „Тракия" в посока София.

На място е установено, че лек автомобил се е ударил в ремаркето на ТИР. Водачът на лекия автомобил е загинал на място. Местопроизшествието е запазено за извършването на оглед, предава novini.bg.

Движението в участъка се регулира от екип на "Пътна полиция".

Свързани статии
87-годишна жена хвърли през балкона 2500 лева на „ало” измамници Камен от Hell’s Kitchen приготвя вкусни гозби на конна база „Парк Езеро“- Бургас Ето как Бургас ще отбележи 150 години от гибелта на Левски Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Жилищата поскъпнали с 25% за една година Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Ето как Бургас ще отбележи 145 години от освобождението си Директори на детски градини: Не отваряйте имейли от нас, вируси са Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница
Тагове
катастрофа АМ
Коментари

Още от последните новини