Студенти от 40 държави на обучение в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Студенти от 40 държави на обучение в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - E-Burgas.com

Студенти от 40 държави са в Бургас на Международно тренировъчно събитие за Управителните съвети за всички държави членки от мрежата позната като програма Еразъм. Домакин на форума е Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Над 90 участници, лектори и гости обменят опит и идеи в аулата на висшето учебно заведение. Основна цел на събитието е изграждане на капацитет в участниците, като съответно те могат да се кооперират за изграждане на различни проекти и събития.

Българският клон на най-голямата студентска организация в Европа е домакин на международното събитие по повод 35 години програма Еразъм. Форумът се провежда за първи път в Бургас.

Гостите бяха поздравени от зам.-ректора на университета проф. д-р Сотир Сотиров, който им представи възможностите за обучение в морския град. За събитието пристигна и изпълнителният директор на Центъра за развитие на човешките ресурси Михаил Балабанов.

Свързани статии
Ученици от Украйна посетиха университет "Проф. д-р Асен Златаров" Бъдещите юристи ще влизат в университет без приемен изпит ВХТИ готви атракции за бургазлии в деня на отворените врати Обмислят варианти за обединяване на университети Университет въвежда зеления сертификат за присъствено обучение Рекордьор: УМБАЛ Бургас обучава над 90 бъдещи лекари, медицински сестри и рехабилитатори ВХТИ създава платформа за екологична информация Химичните технологи ще са „звездата“ в кампания на ВХТИ Студенти на БСУ с награда от хакатона за градска мобилност БСУ домакин на международна научнаконференция (Снимки)
Тагове
вхти университет
Коментари

Още от последните новини