Спрян е плановият прием на болниците в областта

Спрян е плановият прием на болниците в областта - E-Burgas.com

Съгласно Заповед на директора на Регионална здравна инспекция – Бургас, от 03.03.2021 г. до 19.03.2021 г., се преустановява провеждането на планов прием и планова оперативна дейност в лечебните заведения за болнична медицинска помощ в област Бургас.

Изключение се прави за дейностите, свързани с трансплантация, за лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, раждания, рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Със същата заповед се забраняват посещенията на външни лица/ свиждания в лечебните, с изключение на свижданията на пациенти в терминален стадий.

Свързани статии
Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения Коронавирусът погуби 27-годишен здрав младеж Подпомагат болниците със 129 млн.лв. за борба с коронавируса Новозаразените с ковид по-малко от излекуваните Костадин Ангелов с три опции за колективен имунитет Ковидът в Бургаско продължава да отстъпва, 127 са новите случаи 2 185 нови случаи на ковид, 3 400 излекувани 94 са новозараените в Бургаско, кошмарен брой починали за денонощие Проверяват случая с починалата родилка 3122 нови случаи на ковид у нас, Бургас извън топ 4 при новозаразените
Тагове
болници прием ковид
Коментари

Още от последните новини