Спрян е плановият прием на болниците в областта

Спрян е плановият прием на болниците в областта - E-Burgas.com

Съгласно Заповед на директора на Регионална здравна инспекция – Бургас, от 03.03.2021 г. до 19.03.2021 г., се преустановява провеждането на планов прием и планова оперативна дейност в лечебните заведения за болнична медицинска помощ в област Бургас.

Изключение се прави за дейностите, свързани с трансплантация, за лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, раждания, рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Със същата заповед се забраняват посещенията на външни лица/ свиждания в лечебните, с изключение на свижданията на пациенти в терминален стадий.

Свързани статии
3327 нови случаи у нас, в Бургаско - 137 Д-р Казмин, УМБАЛ-Бургас: След прекаран ковид търсете ревматолог Професор предрича плавно повишаване на ковид кризата у нас Лекари искат пълен локдаун: Изнемогваме, хора умират в линейките Над 19% са положутелните проби от 18 000 теста за коронавирус Близо 3500 са новозаразените с ковид, хоспитализираните у нас вече са над 5500 Ковид прати 600 души в болница за 24 часа у нас, в Бургаско 90 са новите слуачи 2302 достигнаха новозаразените за едно денонощие Отново над 2500 случаи, още области са в тъмно-червената зона Отварят триажен кабинет за пациенти със съмнение за ковид в Поморие
Тагове
болници прием ковид
Коментари

Още от последните новини