Спрян е плановият прием на болниците в областта

Спрян е плановият прием на болниците в областта - E-Burgas.com

Съгласно Заповед на директора на Регионална здравна инспекция – Бургас, от 03.03.2021 г. до 19.03.2021 г., се преустановява провеждането на планов прием и планова оперативна дейност в лечебните заведения за болнична медицинска помощ в област Бургас.

Изключение се прави за дейностите, свързани с трансплантация, за лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, раждания, рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Със същата заповед се забраняват посещенията на външни лица/ свиждания в лечебните, с изключение на свижданията на пациенти в терминален стадий.

Свързани статии
Още проблемни болници ги очакват проверки Най-голям брой новозаразени от май - 346 за денонощие Делта вариантът вече върлувал в Бургаско Увеличават се новозаразените с COVID-19 у нас 200 са новозаразените с ковид за денонощие Продължава увеличаването на новите случаи на ковид у нас Бургас на второ място по новозаразени с ковид за денонощието Бургаските болници се подготвят за четвъртата вълна 121 новозаразени с ковид у нас Епидемиолог: Четвъртата вълна вече е у нас
Тагове
болници прием ковид
Коментари

Още от последните новини