Спряха над 80 нелегални мигранти в опит да преминат границата в района на Малко Търново

Спряха над 80 нелегални мигранти в опит да преминат границата в района на Малко Търново - E-Burgas.com
Архив

83-ма нелегални мигранти са заловени в района на турския град Къркларели в близост до границата с България, предаде БТА, позовавайки се на местната жандармерия.

Чужденците са били открити при акция на служителите на реда в пограничните селища Бабаески, Кофчаз, Пънархисар и Демиркьой. Те са най-близките до ГКПП Дерекьой (Малко Търново) селища откъм турската страна.

Мигрантите се укривали в селищата в очакване на удобен момент, за да преминат през границата с България. Заловените мигранти били граждани на Афганистан, Пакистан, Сирия, Палестина и Ирак. Всички са задържани в областния Център за връщане на мигрантите в град Пехливанкьой.


 

Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици Съдят грузинец за превоз на мигранти Заловиха 13 нелегални мигранти на входа на София
Тагове
бежанци мигранти
Коментари

Още от последните новини