Софиянец даде над 2 бона за марихуана в Бургас, получи суха трева от ''Изгрев''

Софиянец даде над 2 бона за марихуана в Бургас, получи суха трева от ''Изгрев'' - E-Burgas.com

В доста любопитна каша се забърка 28-годишен софиянец, който остана позорно излъган, но от своя страна опита да излъже и полицията.

Самият той пуснал сигнал в Пето РПУ в Бургас, че му е извършена кражба на 2 200 лв. от двама непозати мъже в района на магазин Технополис в жк Изгрев. Той заявил, че се е срещнал с непознатите, след уговорка в сайта за обяви OLX, за да му продадат скъп Айфон.

Оказало се, че е излъгал. Самоличността на двамата мъже е установена, това са двама криминално проявени и осъждани бургазлии, на 44 и 47 години, които заявили, че уговорката им със софиянеца била по повод покупко-продажба на 500 гр. марихуана за сумата от 2 200 лв. Вместо марихуана обаче бургазлиите му продали суха трева, събрана около бл. 15 в ж.к. Изгрев.

Софиянецът е разпитан повторно, като потвърдил информацията на двамата бургазлии. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Задържаха под стража дилър от Поморие 10 души са задържани заради наркотици в региона Продължават арестите на жени в Бургас заради наркотици Осъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки) Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Седем души в ареста заради наркооранжерия в центъра на Бургас (Снимки) Бургаският съд одобри споразумение между прокуратурата и дилър Млади бургазлийки отново клиентки на прокуратурата заради наркотици Разбиха наркооранжерия на 20-годишен в центъра на Бургас, задържани са и две девойки Три млади бургазлийки клиентки на прокуратурата заради търговия с наркотици
Тагове
марихуана наркотици
Коментари

Още от последните новини