Софиянец даде над 2 бона за марихуана в Бургас, получи суха трева от ''Изгрев''

Софиянец даде над 2 бона за марихуана в Бургас, получи суха трева от ''Изгрев'' - E-Burgas.com

В доста любопитна каша се забърка 28-годишен софиянец, който остана позорно излъган, но от своя страна опита да излъже и полицията.

Самият той пуснал сигнал в Пето РПУ в Бургас, че му е извършена кражба на 2 200 лв. от двама непозати мъже в района на магазин Технополис в жк Изгрев. Той заявил, че се е срещнал с непознатите, след уговорка в сайта за обяви OLX, за да му продадат скъп Айфон.

Оказало се, че е излъгал. Самоличността на двамата мъже е установена, това са двама криминално проявени и осъждани бургазлии, на 44 и 47 години, които заявили, че уговорката им със софиянеца била по повод покупко-продажба на 500 гр. марихуана за сумата от 2 200 лв. Вместо марихуана обаче бургазлиите му продали суха трева, събрана около бл. 15 в ж.к. Изгрев.

Софиянецът е разпитан повторно, като потвърдил информацията на двамата бургазлии. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства 18-годишен видя полицаите и изхвърли марихуаната си от 19-тия етаж в ''Славейков'' Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене
Тагове
марихуана наркотици
Коментари

Още от последните новини