Слоеста облачност и мъгла по Черноморието днес

Слоеста облачност и мъгла по Черноморието днес - E-Burgas.com

Днес времето ще се задържи предимно облачно и мъгливо, на места с ръмежи. След обяд ще има временни разкъсвания на облачността и подобрение на видимостта, по-съществени над югозападните райони. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен североизточен вятър, сочи прогнозата на frognews.bg. Минимални температури - между 3° и 8°, максимални - между 9° и 14°.

Над Черноморието ще е с ниска слоеста облачност или мъгла. Ще има ръмежи или слаби валежи от дъжд, на повече места в южните райони. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще е предимно облачно. Повече слънце ще има по най-високите части, главно над масивите от Югозападна България. Вятърът ще е слаб от североизток. Максимална температура на 1200 метра - около 12°, на 2000 метра – около 5°.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза
Коментари

Още от последните новини