След натиска на Ревизоро Борисов уволни Атанаска Николова

След натиска на Ревизоро Борисов уволни Атанаска Николова - E-Burgas.com

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободена Атанаска Николова.

Премиерът Борисов подписа също така заповеди за назначаването на Славея Стоянова и на Илияна Тодорова на длъжността заместник-министър на околната среда и водите.

Славея Стоянова е дългогодишен служител в министерството на околната среда и водите, като е заемала различни ръководни длъжности.

Илияна Тодорова до момента заема поста Директор на Дирекция „Управление на водите“ в МОСВ.

Свързани статии
Ревизоро: Разреших да се свалят нивата на язовирите "Ахелой" и "Порой" заради ремонти Ревизоро затяга контрола върху незаконните сметища Ревизоро: Ако до 20 февруари не изградим тръбите, не искам да съм в Бургас на изборите Ревизоро в Бургас: Криза няма да има, Варна ще се лиши от вода Два часа разлика! Ревизоро: Водна криза в Бургас няма да има Ревизоро: Бургас е изправен пред водна криза Атанаска Николова: България ще има достъп до 6,2 млрд евро безвъзмездна финансова помощ Ревизоро: За първи път от 20 години най-малко се строи по Черноморието С половин милиард лева Бургас влиза в нова ера във водоподаването Ивелина Василева отказала да бъде заместник на Ревизоро в екоминистерството
Тагове
атанаска николова ревизоро
Коментари

Още от последните новини