Бургазлии посрещат джулая с P.I.F и още шест банди

Бургазлии посрещат джулая с P.I.F и още шест банди - E-Burgas.com

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели ще организират събитието на обичайното място - със сцена до Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Тази година са ангажирани 7 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от „Силует“. През следващите дни ще обявим коя група в колко часа ще пее.

Ето кого ще чуем на бургаския Джулай 2022:

* Група P.I.F. идва с гостуващи изпълнители – Ерсин (Jeremy) и Никеца (Casual Threesome)!

“ПРИКАЗКАТА“ ПРОДЪЛЖАВА! След трагичната загуба на фронтмена на бандата Димо, музикантите са решили да продължат да радват своята публика с незабравимите си песни. Ще чуем всички хитове на P.I.F.

* Lek City case 

Групата е създадена през 2013 г. в Бургас, стилът им е пост-гръндж, саутърн слъдж рок. През 2019 г. се захващат сериозно за работа по авторски материал, записват песни и участват в няколко местни фестивала, клубни гигове и концерти. През 2020 г. издадоха дебютния си сингъл “Broken” и директно попаднаха на първо място в класацията на радио Z - Rock.

* Mr. Vagabond 

Mr. Vagabond е професионална рок кавър група, създадена през 2008 г. в гр. Бургас. Имат богат репертоар от подбрани световни хитове, подходящ за интернационална аудитория.

* G.A.N.G.

Групата е създадена през 1998 г. с ясната цел да свирят кавъри на любими банди, главно рок, пънк и метъл. С годините започват да залитат и по други стилове, като блус, кънтри, дори фънк. От две години работят върху авторска музика, като на 30 юни ще представят новия си сингъл.

* Stiff Bones 

Бургаските музиканти от Stiff Bones ще зарадват своите фенове с любими кавъри на световноизвестни групи.

* Аудиосфера

Интересна рок група, която тази година издаде първия си албум „Клаустрофобия“.

* VAICHO’s Trio

За първи път в такъв състав, тези невероятни музиканти ще представят авторската си музика. Това са Венцислав Велев – китара, Мартин Профиров – барабани, Боил Каранейчев – бас.

Свързани статии
Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас Бургазлии се насладиха на джулая в невероятна атмосфера (Видео) Хиляди посрещнаха днешния изгрев в Бургас Вече е ясна програмата на Джулая по часове
Тагове
джулай
Коментари

Още от последните новини