Съветници скочиха срещу забраната за уличните кафе автомати, щабът ги отряза

Съветници скочиха срещу забраната за уличните кафе автомати, щабът ги отряза - E-Burgas.com

Общински съветници от Бургас са изревали срещу забраната за ползване на уличните вендинг машини за топли напитки. Това стана ясно от днешното заседание на местния кризисен щаб, където въпроса е бил разгледан отново, след настояване от въпросните съветници.

Изниква въпросът дали не е засегнат нечии бизнес? Въпреки това медицинските лица в щаба са изразили категорично становище против отмяна на забраната. Според медиците опасността от разпространяване на заразата е много голяма.

Поради тази причина ветото върху уличните кафе автомати остава в сила до края на извънредното положение.

Свързани статии
Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции Здравният министър: Държим пандемията на каишка Коронавирусът отново настъпва, Бургас е сред областите в червената зона НОЩ: Мерките срещу ковид дават резултат, на правилния път сме Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър Община Бургас: Затваряме пенсионерските клубове до второ нареждане Доц. Кунчев за предизвикателството за дебат: Плашиха ни и с протести! Доц. Кунчев в Бургас: Ще помогнем и на местния бизнес (Видео) Уличните кафе автомати в Бургас отново са достъпни
Тагове
щаб кафе автомати забрана
Коментари