Събирачи на дългове се запукаха помежду си в Средец, стигна се до изстрели

Събирачи на дългове се запукаха помежду си в Средец, стигна се до изстрели - E-Burgas.com
Архив marica.bg

Събирачи на дългове сътвориха чутовен екшън в Средец, като се стигна дори до изстрели. Вчера, следобед, двама служители на колекторска фирма от София, посетили дом, разположен на ул. „Гоце Делчев“ в Средец. Те отишли да събират сумата от 140 лв., непогасен кредит от 23-годишен младеж.

Те започнали разговор с длъжника и всичко било наред, докато не се появили други двама колектори – представители на ямболска фирма, които влезли в конфликт с колегите си от София. Спречкването, прераснало в сбиване, като 31-годишният кредитосъбирач от софийската фирма произвел два изстрела със законно притежаван пистолет в краката на служителите от ямболската фирма, без да ги засегне.

Задържани за срок от едно денонощие са двамата служители от софийската фирма. Оръжието, с което са произведени изстрелите, както и двете гилзи, са иззети. Установени и разпитани са и свидетели на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Длъжници платиха над 4 млн. лв. просрочени данъци за седмица Бойко Борисов: Шоуто в парламента струва 19 млн.лв. на ден, представете си ги в асфалт! Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна Борисов: Отказвам се от мястото си на депутат Западни медии: Борисов спечели, но трудно ще сформира правителство Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео) Връщат четвърт милиард лева на кредиторите на фалиралата КТБ Бойко Борисов: Имаме възможност да произвеждаме милиони ваксини срещу COVID-19 Прокуратурата иска задържане под стража на бургазлия заради побой Пик на заразени с коронавирус в Средец
Тагове
средец колектори дългове кредит бой изстрели
Коментари

Още от последните новини