Ryanair отказва да връща пари за отменени полети

Ryanair отказва да връща пари за отменени полети   - E-Burgas.com
БГНЕС

Една от най-големите авиокомпания за нискобюджетни полети продължава да твърди, че можете да получите парите си обратно, ако полетът ви е бил отменен заради пандемията от коронавирус. Но изглежда нещата не стоят точно така, тъй като от Ryanair са склонни да раздадат ваучери за бъдещи пътувания, отколкото да се разделят с огромната сума пари.

Пътниците, чиито полети са били отменени заради пандемията от коронавирус, могат да поискат парите си обратно в рамките на една седмица от датата, в която самолетът е трябвало да излети. А според правилата, ваучери могат да бъдат раздавани само ако има писмено съгласие между компанията и пътника, пише dnes.bg.

Заради пандемията Ryanair приземи почти всичките си самолети. Още в началото на кризата, компанията предложи връщане на парите за отменените полети и дори бе по-приятелски настроена към клиентите си от най-големите си конкуренти на острова - British Airways и easyJet. Ирландската авиокомпания обеща, че пълната сума за билетите ще бъде върната на клиента в рамките на 20 дни.

 

Свързани статии
Бургас чака първите чартъри след 10 дни, планирани са над 10 600 Спират полетите на Wizz Air от Варна до Лондон До 75% по-малко полети от и до България, влакове и автобуси пътуват празни
Тагове
полети Ryanair
Коментари

Още от последните новини