Ryanair отказва да връща пари за отменени полети

Ryanair отказва да връща пари за отменени полети   - E-Burgas.com
БГНЕС

Една от най-големите авиокомпания за нискобюджетни полети продължава да твърди, че можете да получите парите си обратно, ако полетът ви е бил отменен заради пандемията от коронавирус. Но изглежда нещата не стоят точно така, тъй като от Ryanair са склонни да раздадат ваучери за бъдещи пътувания, отколкото да се разделят с огромната сума пари.

Пътниците, чиито полети са били отменени заради пандемията от коронавирус, могат да поискат парите си обратно в рамките на една седмица от датата, в която самолетът е трябвало да излети. А според правилата, ваучери могат да бъдат раздавани само ако има писмено съгласие между компанията и пътника, пише dnes.bg.

Заради пандемията Ryanair приземи почти всичките си самолети. Още в началото на кризата, компанията предложи връщане на парите за отменените полети и дори бе по-приятелски настроена към клиентите си от най-големите си конкуренти на острова - British Airways и easyJet. Ирландската авиокомпания обеща, че пълната сума за билетите ще бъде върната на клиента в рамките на 20 дни.

 

Свързани статии
Дъжд от жалби за провалени ваканции зад граница Бургас чака първите чартъри след 10 дни, планирани са над 10 600 Спират полетите на Wizz Air от Варна до Лондон До 75% по-малко полети от и до България, влакове и автобуси пътуват празни
Тагове
полети Ryanair
Коментари

Още от последните новини