Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата

Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата  - E-Burgas.com

Президентът Румен Радев заяви в неделя, че българските гранични пунктове трябва да изглеждат като пункта с Гърция 'Рудозем - Ксанти".

По думите му предстои ново обсъждане с гръцките власти на съвместната работа по границите, информира mediapool.bg.

"Аз съм в ефективен диалог с премиера на Гърция Мицотакис, с президента. Въпросът е поставен. С премиера ще се виждам другата седмица пак, надявам се, и ще направя всичко възможно, обещавам ви, по най-бързия начин гръцката страна да изпълни своите ангажименти и наистина поне от тази точка да отпушим пътуването на хора, на стоки", каза президентът при посещението си в Смолян.

Свързани статии
Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев Над 47 хиляди чужденци са опитали да влязат незаконно у нас, най-натоварено е на турската граница Проф. Герджиков: Бих подкрепил Петков за премиер, аз го запознах с Радев И армията се включва в охраната на границата с Турция Борисов нарече Радев българоубиец Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години МВР възлага ремонта на оградата на Министерството на отбраната Ремонтират оргадата на границата с Турция с 5 млн. лева
Тагове
Румен Радев граница Гърция
Коментари

Още от последните новини