Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата

Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата  - E-Burgas.com

Президентът Румен Радев заяви в неделя, че българските гранични пунктове трябва да изглеждат като пункта с Гърция 'Рудозем - Ксанти".

По думите му предстои ново обсъждане с гръцките власти на съвместната работа по границите, информира mediapool.bg.

"Аз съм в ефективен диалог с премиера на Гърция Мицотакис, с президента. Въпросът е поставен. С премиера ще се виждам другата седмица пак, надявам се, и ще направя всичко възможно, обещавам ви, по най-бързия начин гръцката страна да изпълни своите ангажименти и наистина поне от тази точка да отпушим пътуването на хора, на стоки", каза президентът при посещението си в Смолян.

Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинет Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Разширяват системата за комуникация по границата с Турция Демерджиев: Граничарите ни защитават с телата си и плащат с телата си необезпечеността на границата Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Д-р Мохд Абуаси: Не стрелят мигрантите, а каналджиите Президентът кани ДПС на консултации
Тагове
Румен Радев граница Гърция
Коментари

Още от последните новини