Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата

Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата  - E-Burgas.com

Президентът Румен Радев заяви в неделя, че българските гранични пунктове трябва да изглеждат като пункта с Гърция 'Рудозем - Ксанти".

По думите му предстои ново обсъждане с гръцките власти на съвместната работа по границите, информира mediapool.bg.

"Аз съм в ефективен диалог с премиера на Гърция Мицотакис, с президента. Въпросът е поставен. С премиера ще се виждам другата седмица пак, надявам се, и ще направя всичко възможно, обещавам ви, по най-бързия начин гръцката страна да изпълни своите ангажименти и наистина поне от тази точка да отпушим пътуването на хора, на стоки", каза президентът при посещението си в Смолян.

Свързани статии
Хиляди българи поеха към Гърция след падането на ограниченията Военни помагат на МВР на границата с Турция и Гърция 4,7 по рихтер разстърси Гърция в района на Крит Засилен миграционен натиск на границата от Афганистан и Сирия Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Сериозен ръст на новозаразените с ковид в Гърция, отлагат отпадането на зеления сертификат Плевнелиев: Радев се е обградил с полковници от ДС и КГБ Облекчават трафика по южната граница Мигранти се фукат с клип в "Tik-Tok" как минават границата с Турция
Тагове
Румен Радев граница Гърция
Коментари

Още от последните новини